Kmo's in Brussel

Een bank op maat van jouw bedrijf

Kmo's in Brussel

Een bank op maat van jouw bedrijf

KBC Brussels bouwt en groeit mee met jouw onderneming in de hoofdstad. Dat kan omdat we stevig in Brussel verankerd zijn. Onze specialisten werken voortdurend aan oplossingen op maat.

Oplossingen voor groei

Je zaak staat niet stil. Voortdurend zijn er nieuwe kansen om op in te spelen. Of je daarbij nu op zoek bent naar groeifinanciering, een nieuw partnerschap, verzekeringen of advies voor het uitbreiden of overlaten van je zaak: bij KBC Brussels hebben we voor alles de juiste specialisten in huis.

Zo beschikken we over een eigen vastgoedcel voor professionele vastgoedprojecten, maar bieden we evengoed multimodale oplossingen voor je wagenpark

Laurent opende een chocoladeboetiek in Brussel.
Lees hoe we hem adviseren en helpen in zijn zaak.

Netwerk Brussel

Als ondernemer sta je niet alleen. Klanten, leveranciers, partners en andere partijen hebben een impact op jouw succes. KBC Brussels staat continu in contact met de Brusselse zakenwereld en zijn stakeholders. Niet alleen als financiële partner, maar ook om partijen met elkaar in contact te brengen. Van sterke bedrijven worden we immers allemaal beter.

Ook met de regionale overheden en diensten van Brussel werken we prima samen. Zo hebben we een subsidie-expert in huis om samen met jou een dossier voor te bereiden, op te stellen en het te verdedigen tot bij de lokaal bevoegde instantie. Met KBC Brussels hebben jouw plannen dus alvast een streepje voor.

Welke oplossingen heeft jouw onderneming nodig om te groeien? 

Olivier is advocaat en vennoot

"KBC Brussels kent mij niet alleen als ondernemer, maar ook als mens: hun oplossingen houden rekening met allebei."

Stakeholders

Ondernemen in Brussel doe je met een sterk netwerk. Wij zijn helemaal thuis in de Brusselse zakenwereld.

Laurent is chocolatier

"Brussel is eigenzinnig op alle vlakken. Bij KBC Brussels begrijpen ze dat."

Marie verkoopt juwelen

"Als nieuwe ondernemer in Brussel hielp KBC Brussels mij echt op weg."
We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.