Stakeholders

Ons netwerk is Brussel

Stakeholders

Ons netwerk is Brussel

Ondernemen doe je nooit alleen. Je lokale netwerk vormt een ijzersterke troef voor je succes als ondernemer. KBC Brussels is helemaal thuis in de Brusselse zakenwereld en brengt je graag in contact met anderen.

Elke dag kansen

Brussel is een ondernemende stad: zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s zijn er de motor van de lokale economie. KBC Brussels ontmoet de Brusselse inwoners en ondernemers elke dag. Daardoor zien we ook elke dag de uitdagingen en de vele kansen voor ondernemers in Brussel.

Een sterk netwerk leidt tot sterke samenwerkingen, die ook voor jou nieuwe zakelijke kansen bieden. KBC Brussels houdt nauw contact met lokale initiatieven als Impuls, Brussels Finance, BECI, Bolero Crowdfunding, Start it Brussel en nog tal van andere sterke partners. Ook in de vele zakenclubs die onze hoofdstad rijk is, kom je ons tegen.

Bruggen slaan

Netwerken is voor KBC Brussels dus zeker geen buzz word: als zakelijke klanten elkaar vinden en een succesvol project oprichten met onze steun, dan is dat een win-winsituatie voor iedereen. Samen sterker ondernemen, daar gaan we voor.

KBC Brussels probeert ook zoveel mogelijk bruggen te slaan tussen de publieke en private sector. Als ondernemer wil je immers weten wat er allemaal gebeurt in je stad, en dat is ook nodig om goede zaken te kunnen doen. Maar met 19 gemeenten die vaak elk eigen accenten leggen op het vlak van ondernemen, is dat in Brussel niet altijd eenvoudig. Gelukkig kennen onze medewerkers de vele publieke spelers en de uitgebreide diensten van Stad Brussel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest op hun duimpje.

Gebruik ons netwerk

Een waarborg van het Brussels Waarborgfonds, ondersteuning voor je expansie via finance.brussels, hulp bij het vinden van een bedrijfsvestiging bij citydev.brussels of nieuwe projecten in je handelswijk bespreken met Atrium Brussels? KBC Brussels brengt je graag in contact met zijn partners. Vraag gerust meer info.

Overlijdensverzekering en uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering en een overlijdensverzekering verlicht je de zorgen van je nabestaanden na je overlijden.

Catherine heeft een dierenartspraktijk

"KBC Brussels hielp me bij het indienen van mijn subsidiedossier, dat vond ik best verrassend voor een bank."

Kmo's

Brusselse bedrijven hebben nood aan Brusselse oplossingen. Onze kantoren staan klaar voor hun lokale ondernemers.

Laurent is chocolatier

"Brussel is eigenzinnig op alle vlakken. Bij KBC Brussels begrijpen ze dat."