Onbezorgd leven? Verzeker jezelf en je naasten goed.

Je familie verzekerd tegen schade, hospitalisatiekosten en ongevallen

Onbezorgd leven? Verzeker jezelf en je naasten goed.

Je familie verzekerd tegen schade, hospitalisatiekosten en ongevallen

Verzeker jezelf en je familie optimaal

In het dagelijkse leven lopen de dingen al eens niet naar wens. Zoals wanneer je er eindelijk toe komt die boom in je tuin om te zagen en die de verkeerde kant op valt, met flink wat schade in de tuin van de buren. Potje breken is potje betalen.

Ook lichamelijke schade door een ongeval thuis of in het verkeer, kan ernstige hoofdbrekens geven. Naast de schade, de ziekenhuisopname en de nazorg waarmee je soms achterblijft, lopen de financiële gevolgen soms ook hoog op.

Gelukkig kun je jezelf, maar ook je gezin en je kleinkinderen tegen dit soort gebeurtenissen verzekeren. Wij leggen je uit hoe je optimaal verzekerd bent.

Een familiale verzekering beschermt je tegen schade die je veroorzaakte aan iemand anders

Wist je dat 90% van de Belgen een familiale verzekering heeft? Het is geen verplichte verzekering, maar ze komt van pas, bijvoorbeeld als je kleine voetballer een raam van de buren beschadigt.

Omgekeerd, als je zelf schade lijdt door toedoen van anderen, wil je misschien schadevergoeding vragen. Dan is er de verzekering rechtsbijstand om je belangen te verdedigen.

Bekijk hoe wij je helpen
 

Met een hospitalisatieverzekering verlicht je je verblijf in het ziekenhuis

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat je verplichte ziekteverzekering (bij een ziekenfonds) je slechts een deel van je ziekenhuiskosten terug betaalt. Een operatie of een ziekenhuisopname brengt soms onverwacht hoge kosten mee. Bovendien zijn bepaalde kosten zoals labokosten, raadplegingen, bloedtransfusies en medicatie ten laste van de patiënt.

Met een hospitalisatieverzekering heb je een aanvullende verzekering, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ontdek hier je mogelijkheden
 

De persoonlijke ongevallenverzekering beschermt tegen de gevolgen van ongevallen in de privésfeer

Bij een ongeval thuis of in het verkeer, zijn er altijd uitgaven die je ziekenfonds en je hospitalisatieverzekering niet terugbetalen. Stel, je breekt een arm of been terwijl je schilderwerken in je huis uitvoert. Het ziekenfonds en je hospitalisatieverzekering vergoeden de medische kosten en de ziekenhuisopname, maar wat als je blijvend invalide bent?

Lees hoe je met de persoonlijke ongevallenverzekering jezelf en je naasten beschermt