KBC/KBC Brussels wint voor de vijfde keer op een rij de Euromoney Award ‘Best Bank in Belgium’

Euromoney – een toonaangevend vakblad voor de financiële sector – reikte gisteren de gegeerde 'Best Bank’-award uit aan KBC.

KBC kreeg de titel van Best Bank in Belgium, en dat voor het 5e jaar op rij. Ook ČSOB viel in de prijzen: de bank werd uitgeroepen tot Czech Bank of the Year 2020. Eerder dit jaar werd KBC ook al verkozen tot ‘Best Private Bank in Belgium’.

KBC wint Euromoney Awards 2019 Best Bank

Daniel Falque, CEO KBC België:

“Vijf keer na elkaar uitgeroepen worden tot "Best Bank in Belgium", dat is iets waar al onze medewerkers oprecht fier op zijn. Het bewijst opnieuw dat KBC dé referentie is en blijft in de financiële sector, ook wanneer de uitdagingen in de wereld rondom ons groter zijn dan ooit tevoren. Ik wil dan ook al onze medewerkers van harte bedanken voor hun ongelofelijke inzet in de voorbije maanden, en onze klanten voor hun onverminderde vertrouwen in onze financiële instelling.”

Meer info
We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.