Businessclubs

Netwerken in de Brusselse zakenwereld

Businessclubs

Netwerken in de Brusselse zakenwereld

Netwerken is voor KBC Brussels geen leeg begrip: uit nieuwe contacten onstaan immers vaak nieuwe opportuniteiten. Naar dat soort kansen gaan we samen met jou op zoek.

KBC Brussels is helemaal thuis in de Brusselse zakenwereld. Elke dag zien wij waarom Brussel het economische centrum van het land is: we ontmoeten immers talloze grote en kleine ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepers. Niet alleen bij hen of bij ons op kantoor, maar ook op allerlei events en in businessclubs.

Binnen die clubs zoeken we niet alleen naar nieuwe aanknopingspunten als financiële partner, we helpen onze klanten ook onderling aan de juiste contacten. Zo geloven we dat de vruchtbare Brusselse bodem voor een nog gezonder en bloeiender zakenleven kan zorgen.

Enkele van onze belangrijkste businessclubpartners:

  • De Warande, 28 jaar geleden opgericht om Vlamingen in Brussel te verenigen en te vertegenwoordigen. Vertrouwd en verrassend.
  • B19 Country Club, opgericht in 2013 als moderne variant van de businessclub met uitsluitend breakfast- en afterworkmeetings, met jaarlijks ongeveer 40 interne en 30 externe events.
  • Club van Lotharingen, een uitwisselingsplek voor bedrijfsleiders, vrije beroepers, diplomaten, en academische en politieke figuren. Gericht op economische, culturele en politieke verrijking.
  • Artemis, het professionele netwerk voor vrouwelijke ondernemers, kader- of directieleden en vrije beroepers. Gericht op delen, leren en inspireren van en onder vrouwen.
  • Royal International Club Château Sainte-Anne, een exclusieve ontmoetingsplaats waar meer dan 35 verschillende nationaliteiten samenkomen, opgericht in 1959.
  • Unizo Brussel, de grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen en Brussel zet zich in voor ondernemerschap en verzamelt ruim 85.000 zelfstandigen, vrije beroepers en bedrijfsleiders.
  • UCM Bruxelles, deel van de belangrijkste Franstalige werknemersorganisatie, doet aan belangenverdediging voor zelfstandigen en bedrijfsleiders.
  • French Connect is een netwerk dat mensen uit België en Frankrijk met elkaar wil verbinden, in een zakelijke sfeer. Daarnaast geven ze ook info en tips over leven, wonen en werken in Brussel. (Alleen beschikbaar in het Frans).
  • Bright Expats is een website voor expats die zich in België hebben gevestigd of op het punt staan dat te doen. De site is opgestart door een groep vrouwen die het leven als expat door en door kennen. Ze geven de bezoekers info over Belgische steden. Daarnaast coachen ze de bezoekers en geven ze tips over hoe te overleven in België. (Alleen beschikbaar in het Engels)

 

Onze Partners

KBC Brussels werkt samen met lokale zakenclubs, verenigingen en adviesorganen. Ontdek hier al onze partners.

Overlijdensverzekering en uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering en een overlijdensverzekering verlicht je de zorgen van je nabestaanden na je overlijden.

Guy is bedrijfsleider

"Mijn bedrijf is in volle expansie, de expertise van KBC Brussels geeft mij wat zekerheid in woelige tijden."

Sportverenigingen

We engageren ons voor de sportcultuur in de hoofdstad, zo bouwen we mee aan een positief imago voor Brussel.