Onze Partners

Vinger aan de pols in Brussel

Onze Partners

Vinger aan de pols in Brussel

KBC Brussels werkt nauw samen met lokale adviesorganen, businessclubs en verenigingen. Zo weten we wat er leeft in Brussel en helpen we je de nodige contacten leggen. 

Lokaal verankerd

Bij KBC Brussels ontmoeten we dagelijks lokale inwoners, zelfstandigen, managers, bedrijfsleiders en expats. We weten als geen ander wat het betekent om te leven, werken en ondernemen in de hoofdstad.

Het is niet eenvoudig om je weg te vinden in de karakteristieke Brusselse wetgeving, instanties of zakelijke kringen. KBC Brussels werkt nauw samen met verschillende lokale partners. Daardoor zijn we altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, bieden we onze klanten toegang tot een breed netwerk en reiken we ondernemers de praktische hulp die ze nodig hebben. 

Onze belangrijkste partners

  • Kamer van Koophandel: KBC Brussels werkt actief samen met BECI, dat is de koepelorganisatie van de lokale Kamer van Koophandel en het Verbond van Ondernemingen in Brussel. De organisatie vertegenwoordigt de Brusselse ondernemers bij de overheid, biedt administratieve hulp en helpt bedrijfsleiders met het uitbouwen van een internationaal netwerk.
  • Stakeholders: Een waarborg nodig van het Brussels Waarborgfonds, vragen over een bedrijfsvestiging bij citydev.brussels of geïnteresseerd in crowdfunding via Bolero? KBC Brussels is nauw verbonden met tal van lokale initiatieven, zowel uit de publieke als private sector.
  • Businessclubs: We zijn thuis in belangrijke lokale zakenclubs als De Warande, Artemis, Unizo Brussel en Club van Lotharingen. Niet alleen om nieuwe aanknopingspunten te vinden als financiële partner, maar ook om onze zakelijke contacten onderling in contact te brengen. 
  • Sportverenigingen: KBC Brussels is de trotste partner van zes vooraanstaande hockeyclubs in de hoofdstad. Hockey heeft een rijke geschiedenis in Brussel en de sport is nog altijd erg populair bij verschillende generaties. We kunnen ons uitstekend vinden in de sociale en familiale waarden van de hockeyclubs. 

Kamer van Koophandel

Ondernemer in Brussel? Wij werken samen met lokale organisaties en adviesorganen, zo krijg jij de beste hulp.

Sportverenigingen

We engageren ons voor de sportcultuur in de hoofdstad, zo bouwen we mee aan een positief imago voor Brussel.

Businessclubs

KBC Brussels is thuis in de Brusselse zakenwereld en de vele zakenclubs.

Stakeholders

Ondernemen in Brussel doe je met een sterk netwerk. Wij zijn helemaal thuis in de Brusselse zakenwereld.