Een kantoor 'nieuwe stijl' op de Zavel

KBC Brussels stelt de klant centraal in een nieuw concept.

Een kantoor 'nieuwe stijl' op de Zavel

KBC Brussels stelt de klant centraal in een nieuw concept.

KBC Brussels heeft een totaal nieuw kantoorconcept gelanceerd aan de Zavel en gaat daarmee nog een stapje verder in de personalisatie. Alles is er aanwezig om je te ontvangen in de beste omstandigheden en je precies die diensten aan te bieden die je nodig hebt. Een tikje arty, zoals dat in die buurt past: het kantoor KBC Brussels Zavel is de combinatie van een bank en een hightech kunstgalerie.

Gepersonaliseerd onthaal en aangepaste ruimten

https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=2VGl5brp2Vg

Zodra je binnenstapt, ligt de nadruk op een gepersonaliseerd onthaal dat je naar de juiste service en medewerker leidt. Een woningkrediet aanvragen, advies vragen over sparen of beleggen, je professionele activiteiten beheren, je eerste stappen zetten als expat in Brussel ... Voor elke situatie is er een gepaste gespreksruimte, open of afgeschermd, maar tegelijk gezellig en uitgerust met de gepaste digitale tools.

Menselijk en verbonden

kantoor-zavel-technologie

De digitalisering van de banksector neemt alsmaar toe en KBC Brussels doet er alles aan om je een hightech dienstverlening te bieden. Minder papierwerk, meer interactiviteit dankzij digitale oplossingen, snelle toegang tot de nodige informatie in een volledig verbonden ruimte waar je alleen kunt werken of met de hulp van een medewerker. Het is allemaal uitgedacht voor het kantoor aan de Zavel. Maar er blijft altijd plaats voor menselijk contact: geen enkele machine kan ooit het advies en gezond verstand van een expert vervangen.

Kunstwijk

galerie-kunst-kantoor-zavel

De integratie in de historische wijk van de Zavel mag je letterlijk nemen. De stijl en aankleding van het kantoor zijn aangepast aan de ziel van de buurt. Aan de duurzame materialen en dito meubilair is een vleugje kunst toegevoegd, zo typisch voor de Zavel, waar antiquairs en kunsthandelaars thuis zijn. Adviesruimten, gezellige open ruimten waar je via onze wifi kunt werken en een koffie kunt drinken ... Alles is aanwezig om je een positieve en productieve ervaring te bieden. Tot en met de kleine kunstgalerie achteraan in het kantoor. Geen twijfel mogelijk, je bent op de Zavel!

Ook een geïntegreerd team

team-kantoor-zavel

De aanpak van KBC Brussels is uniek. Net zoals de stad zelf. De financiële partner worden van iedereen die in Brussel woont, werkt en Brussel doet leven, daar gaan we voor, elke dag opnieuw. Een uitdaging die het team van kantoor Zavel voor 100% wil aangaan, door zich maximaal te integreren in het lokale leven van de wijk. En door jou een al even unieke expertise aan te bieden die rekening houdt met de bijzondere kenmerken van Brussel. Om je daarvan te overtuigen, volstaat het door onze gloednieuwe deur binnen te stappen.