Klant worden bij KBC Brussels

Jouw financiële partner in de hoofdstad

Klant worden bij KBC Brussels

Jouw financiële partner in de hoofdstad

Advies op maat van Brussel

We staan je bij met concrete en relevante raad. De medewerkers van KBC Brussels kennen de lokale markt en regelgeving als hun broekzak. U kunt zelfs een rekening openen vanuit het buitenland.

Hart voor Brussel

KBC Brussels wil de financiële partner worden van iedereen die in Brussel woont of werkt en Brussel doet leven.

De beste apps voor digitaal bankieren

Innovatieve apps om zelf je bankzaken te regelen: dagelijks bankieren, sparen, een lening afsluiten, ... het kan allemaal makkelijk en snel, waar en wanneer je maar wilt.

Hart voor Brussel

Brussel is een fantastische hoofdstad. Multicultureel, gastvrij en bruisend, met een levendig handelscentrum. Brussel is tegelijk stad, dorp, metropool én Europese hoofdstad, en bezit daarmee een zeldzame diversiteit. Daar moet een bank tegenover staan die speciaal voor Brussel werkt, leeft en oplossingen biedt. KBC Brussels heeft precies die aanpak.

KBC Brussels wil de financiële partner worden van iedereen die in Brussel woont of werkt en Brussel doet leven. We willen onze huidige en toekomstige klanten helpen bij hun persoonlijke en professionele plannen met oplossingen op maat van de Brusselse huisvesting, mobiliteit en ondernemingen.

Advies op maat van Brussel

KBC Brussels is helemaal Brussels. De regelgeving verschilt op vele punten van wat er geldt in Vlaanderen en Wallonië, je vindt er een grote diversiteit aan talen en culturen, elke wijk heeft een apart karakter. Bij KBC Brussels geloven we dat die specifieke eigenschappen een aangepaste aanpak vragen. Een voorbeeld? We hebben een procedure opgezet die toekomstige expats in staat stelt hun rekeningen vanuit het buitenland te openen.

De medewerkers van KBC Brussels kennen de lokale markt en regelgeving als hun broekzak. We staan je bij met concrete en relevante raad. Onze nieuwe medewerkers rekruteren we ook absoluut met een hart voor Brussel.

De beste apps voor digitaal bankieren

Bij KBC Brussels kun je rekenen op innovatieve apps, zowel op je smartphone, PC of tablet. Dagelijks bankieren, sparen en pensioensparen, lenen, een woonproject simuleren, ... je kunt het allemaal zelf doen: makkelijk, snel, waar en wanneer het voor jou past.

Opvallende features? Om geld af te halen heb je zelfs je bankkaart niet meer nodig, dit kan gewoon met je smarthpone. Of betalen tussen vrienden? Kan perfect zonder bankkaart of rekenignummer!

KBC Brussels eist haar maatschappelijke verantwoordelijkheid

Als bankverzekeraar wil de KBC Groep, waarvan KBC Brussels lid is, vandaag maar ook morgen aan de verwachtingen van alle betrokken partijen voldoen.

Vier pijlers weerspiegelen onze algemene duurzaamheidsstrategie:

  • Bij al onze activiteiten hebben we onze klanten centraal gesteld
  • Wij stellen alles in het werk om onze klanten een unieke bankverzekeringservaring te bieden
  • Wij richten ons op de lange termijn ontwikkeling van onze groep en streven dus naar duurzame en rendabele groei
  • Wij nemen onze verantwoordelijkheid ten volle op voor de samenleving en lokale economieën

Onze specialiteiten

Hypothecaire lening

Bankieren met je smartphone

Ondernemen

Mobiliteit in Brussel

10 onmisbare apps voor Brussel

Ontdek 10 gratis apps die je het leven in de hoofdstad gemakkelijker maken. Download ze nu.
10 onmisbare apps voor Brussel

Coliving in Brussel

De nieuwe manier van samenleven en werken die millennials en vastgoedinvesteerders aanspreekt!
Coliving in Brussel

Zelf online je bankzaken regelen

24 uur per dag en 7 dagen per week, wanneer jou dat het beste uitkomt.
Zelf online je bankzaken regelen