KBC Brussels Mobile, je backup voor je bankkaart

KBC Brussels Mobile, je backup voor je bankkaart

Je bankkaart verliezen is nooit fijn. Maar als het toch gebeurt, is het belangrijk dat je eerst je bankkaart laat blokkeren. Zo ben je zeker dat je bankkaart niet onrechtmatig gebruikt kan worden. Er wordt onmiddellijk ook een nieuwe kaart voor je aangemaakt, maar het kan enkele dagen duren tot die in je bus valt.

KBC Brussels Mobile staat voor je klaar.

Gelukkig wil dat niet zeggen dat je je rekening niet kunt gebruiken. Integendeel, voor de meest courante verrichtingen heb je zelfs je bankkaart helemaal niet nodig. Zo kun je met je smartphone en de KBC Brussels Mobile:

  • geld opnemen aan een KBC Brussels-geldautomaat met MobileCash,
  • betalen in de winkels van de Colruyt-groep (Colruyt, Bio Planet, Dreamland) met Mobilepay,
  • betalen in je favoriete webshop en
  • inloggen in KBC Brussels Touch op je computer met KBC Brussels Sign

KBC Brussels Mobile is er uiteraard niet alleen voor noodsituaties. Je kunt het dagelijks gebruiken om je rekeningsaldo en kredietkaartuitgaven te raadplegen of je overschrijvingen te doen. Handig en volkomen veilig. 

Download KBC Brussels Mobile

  

Download KBC Brussels Mobile

  

KBC Brussels Mobile is beschikbaar voor Iphone en Android smartphones. Ontdek hoe je in 1 minuut start met KBC Brussels Mobile

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet?Klik hier.