Zo vind je het verzekeringsbewijs van je auto in KBC Brussels Mobile en KBC Brussels Touch

Zo vind je het verzekeringsbewijs van je auto in KBC Brussels Mobile en KBC Brussels Touch

Het verzekeringsbewijs van je auto (de vroegere groene kaart) is voortaan wit én digitaal beschikbaar in KBC Brussels Mobile en KBC Brussels Touch. Je ontvangt het bewijs op de hoofdvervaldag enkel digitaal, zo heb je het altijd bij de hand en draag je je steentje bij aan het milieu. Toch een papieren versie nodig? Die vraag je met een simpele klik aan.

Waar vind je je verzekeringsbewijs in KBC Brussels Mobile

Vraag het aan Kate!
Meld je aan in KBC Brussels Mobile, tik op het Kate-icoon rechtsboven en vraag het aan Kate. Je typt gewoon 'verzekeringsbewijs' en Kate wijst je de weg.

Je vindt je verzekeringsbewijs ook zo

  1. Meld je aan in KBC Brussels Mobile en tik op ‘Mijn KBC
  2. Scroll naar beneden en tik op je voertuig onder ‘Verzekeringen’
  3. Tik op ‘Verzekeringsbewijs tonen’
Open KBC Brussels Mobile

Waar vind je je verzekeringsbewijs in KBC Brussels Touch?

Open KBC Brussels Touch

Toch nog een papieren versie nodig?

  • Optie 1: Druk de digitale versie zelf af.
  • Optie 2: Vraag gratis een papieren versie aan. Gebruik daarvoor de link bij het verzekeringsbewijs in KBC Brussels Mobile of KBC Brussels Touch. Je ontvangt de versie die nu geldig is over ongeveer een week per post.

Nog enkele handige tips

Tip 1: Politiecontrole, ongeval of keuring?

Je bent altijd verplicht om je verzekeringsbewijs bij je te hebben. De digitale versie volstaat: dat is een stuk handiger en sneller.

Tip 2: Eenvoudig doorsturen

Wist je dat een verzekeringsbewijs gekoppeld is aan een voertuig en niet aan een persoon? Als je dus iemand anders met je voertuig laat rijden, moet je die persoon het (digitale) verzekeringsbewijs bezorgen. Je kunt het digitale document eenvoudig doorsturen.

Tip 3: Volmachten

Als je iemand een volmacht hebt gegeven voor je verzekeringen, dan kan die persoon het verzekeringsbewijs ook zien in KBC Brussels Touch en KBC Brussels Mobile, en hoeft hij of zij daar verder niets voor te doen.

Tip 4: Naar het buitenland

Plan je een trip naar het buitenland? Maak dan best een print van je verzekeringsbewijs (op wit papier). Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Tip 5: Offline bewaren

Bewaar je verzekeringsbewijs ook offline door het te downloaden en op te slaan in je bestanden. Altijd handig als je eens geen internetverbinding hebt.

Tip 6: Courante bestuurder?

Als courante bestuurder vraag je je verzekeringsbewijs gewoon aan Kate. Meld je aan in KBC Brussels Mobile en tik op het Kate-icoon rechtsboven.  Typ gewoon 'verzekeringsbewijs' en Kate wijst je de weg.