Private Lease

Zorgeloos rijcomfort voor een vast maandbedrag

Private Lease

Zorgeloos rijcomfort voor een vast maandbedrag

Kies een volledig uitgeruste auto

En personaliseer hem deels zelf.

Krijg er een complete service bovenop

Wel een auto, niet de rompslomp.

Voor een vast huurbedrag per maand

Je tarief blijft altijd hetzelfde.

Wat is Private Lease?

Private leasing

Met Private Lease huur je als privépersoon een auto op langere termijn. Voor de gloednieuwe auto's is de looptijd 47 maanden, dus bijna 4 jaar. Voor onze tweedehandse auto's is de looptijd korter.

Waarom 47 maanden? Elke nieuwe auto moet na 4 jaar (= 48 maanden) naar de keuring. Bij 47 maanden is dat niet nodig, dat doen wij dan wel achteraf. Nog een zorg minder voor je!

Je betaalt een vast maandbedrag. Daarvoor krijg je een volledig uitgeruste auto en servicepakket. Haast alles is inbegrepen, zoals onderhoud, voertuigbijstand, autoverzekeringen en reparaties. Jij hoeft alleen maar je brandstof te betalen. 

Waarom een auto leasen?

Geen last van rompslomp

Met Private Lease kun je alle zorgen van een privéauto vergeten. Verzekeringen, onderhoud, pechbijstand voor je voertuig en reparaties, daar zorgen wij allemaal voor.

Rijd met een mooie, nieuwe auto

Onze leaseauto's zijn de nieuwste modellen van het moment. Heb je liever een recente, tweedehandse auto? Ook dat kan perfect.

Kies wat bij jouw smaak en stijl past

We vullen ons assortiment constant aan met nieuwe modellen. Compacte stadswagens, ruime familiewagens, sportieve modellen ... je vindt ze in ons aanbod. Bovendien ligt onze klemtoon op groene auto's, met met hybrides, plug-in hybrides en zelfs een elektrische auto.

Simuleer je prijs en bestel je auto helemaal online

Als KBC Brussels-klant kun je eenvoudig je prijs simuleren. Aanvragen doe je helemaal digitaal, gewoon met KBC Brussels Touch of KBC Brussels Mobile. En je kiest zelf in welke garage je de auto wilt ophalen. 

Bekijk ons aanbod van leaseauto's en simuleer je maandprijs

Voor wie is Private Lease?

Rijden met een private lease auto

Voor iedereen die het comfort van een auto wil, zonder de zware investering en rompslomp van onderhoud, verzekeringen en onverwachte kosten.

Om een leasewagen te nemen, heb je een geldig rijbewijs nodig (zonder begeleider). Let wel: om gebruik te kunnen maken van Private Lease moet je minimaal 6 maanden klant zijn bij KBC Brussels.

Wat is inbegrepen?

Met een leaseauto rijd je pas echt zorgeloos. Want bovenop de auto krijg je een volledig servicepakket.

Onderhoud en reparaties

Onderhoudsbeurten, reparaties en tussentijdse autochecks hoef je niet te betalen. Zo rijd je met een auto die altijd tiptop in orde is.

Voertuigbijstand mét vervangwagen

Met de Voertuigbijstand Private Lease ga je zorgeloos de weg op. Pech, ongeluk of diefstal? Je kunt vertrouwen op onze voertuigbijstand, ook in het buitenland.

Kan je auto niet meteen gerepareerd worden? Dan krijg je een vervangwagen tot je auto gerepareerd is. 

Autoverzekeringen

Jij hoeft niets te doen voor de nodige autoverzekeringen: zowel je verplichte burgerlijke aansprakelijkheid als je rechtsbijstand zijn inbegrepen in het huurbedrag. Ze staan op naam van KBC Autolease.
 

 • Burgerlijke aansprakelijkheid motorrijtuigen
  Als je met je auto op de openbare weg rijdt, is een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) verplicht. Ze vergoedt de schade die je aan anderen toebrengt als je zelf een ongeluk veroorzaakt. Ze is geldig in België en in alle landen die op het verzekeringsbewijs (de groene kaart) staan.

 • Rechtsbijstand
  Als aanvulling bij de burgerlijke aansprakelijkheid motorrijtuigen voorzien we een rechtsbijstandsverzekering. Die kun je gebruiken voor strafrechtelijke en burgerrechtelijke verdediging. Ze dient vooral om eventuele schade aan je auto te verhalen op de persoon die ervoor aansprakelijk is.

 • Risicoregeling
  KBC Autolease neemt de risico’s van het volledig of gedeeltelijk tenietgaan van de auto (bijvoorbeeld door diefstal, eigen schade, storm en ruitbreuk) ten laste. Bij opzet, schuld of eigen fout betaal je een vrijstelling van 250 euro.

Verkeersbelasting

Ook daar mag je gerust over zijn. Wij regelen alles voor je: zowel je inschrijvingstaks als je verkeersbelasting.

Banden

Aan jou de keuze: zomerbanden (standaard inbegrepen) of 4-seizoenenbanden (kleine meerprijs). 

Kies je 4-seizoenenbanden? Dan rijd je meteen veilig in alle weersomstandigheden, het hele jaar door. Met de 4-seizoenenbanden mag je tijdens de winter in alle landen rijden waar winterbanden verplicht zijn.

Zijn je banden versleten? We vervangen ze gratis voor je. 

Kies hier je favoriete leaseauto en bereken je prijs

Stel je nieuwe auto samen in KBC Brussels Touch/KBC Brussels Mobile

Een private lease auto kiezen
In KBC Brussels Touch/KBC Brussels Mobile kun je heel gemakkelijk je eigen leaseauto samenstellen en je aanvraag versturen. De aanvraag is volledig vrijblijvend, en verplicht je niet om een leasecontract af te sluiten.

Neem een kijkje naar de auto's uit ons veelzijdig aanbod, en personaliseer je auto naar je eigen smaak en voorkeur. 
 • De kleur
 • De versnellingsbak: automatisch of handgeschakeld
 • Hoeveel kilometers per jaar je zult rijden (schatting)
 • Je banden: zomerbanden of 4-seizoenenbanden
 • Met of zonder trekhaak
 • De garage waar je je auto wilt ophalen

Om een leaseauto aan te vragen, moet je minimaal 6 maanden klant zijn bij KBC Brussels. Ben je nog niet zo lang klant, of heb je geen KBC Brussels Touch/KBC Brussels Mobile? Op de website kun je alvast een kijkje nemen naar het aanbod, en je prijs berekenen.

Stel nu vrijblijvend je leaseauto samen

Wat is niet inbegrepen?

Brandstof

Persoonlijke ongevallenverzekering

Het is nuttig (maar niet wettelijk verplicht) om zelf nog een persoonlijke ongevallenverzekering te nemen. Zo is ook de bestuurder verzekerd tegen lichamelijke schade. Want een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (die je bij je leaseauto krijgt) vergoedt alleen de passagiers.

Personenbijstand

De voertuigbijstandverzekering is zonder personenbijstand. Je kunt hiervoor een aparte reisverzekering nemen.

Verkeersboetes

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over Private Lease? Neem een kijkje naar onze Veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag er niet tussen? KBC Brussels Live staat voor je klaar: elke werkdag van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.