Beste Bank? Dat zijn we opnieuw dankzij jou!

De onafhankelijke website Spaargids.be polst jaarlijks naar de tevredenheid van klanten over hun bank. In deze vijfde editie vulden meer dan 57.000 deelnemers de enquête in.

Het resultaat? KBC België krijgt dit jaar opnieuw de award voor Beste Bank én die van Beste Digitale Bank. Bolero, het online beleggingsplatform van KBC, werd bekroond met de award van Beste Beleggingsbank.

Uit de stemmen bleek de overduidelijke appreciatie van de kiezers voor:

  • het ruime aanbod en de meerwaarde van onze extra diensten,
  • het gebruiksgemak van onze apps Mobile en Touch,
  • en de volledigheid van de app, zowel op vlak van informatie als de diensten.

Kortom, een prachtresultaat waar we uiterst trots zijn. En dat is allemaal dankzij jouw stem en vertrouwen. Driemaal bedankt!

David Moucheron , CEO KBC België:

"We danken onze klanten voor de drie Spaargids.be Bank Awards. We ervaren dit als een oprechte waardering voor de kwaliteit van onze dienstverlening en onze dagelijkse inzet om onze klanten telkens weer een uitmuntende ervaring aan te bieden.

Dankzij onze digitale toepassingen en Kate, onze digitale assistent, kunnen onze klanten hun bank- en verzekeringszaken regelen wanneer zij daar zelf tijd voor hebben. Dat kan ’s avonds in de zetel of in het weekend met KBC Live. Onze kantoormedewerkers staan paraat om voor de meer complexe vragen de klanten bij te staan of om op sleutelmomenten hun expertise ten dienste te stellen.

Deze awards zijn een aanmoediging om zo verder te doen en ons te blijven inzetten om onze klanten nog beter te bedienen en ontzorgen.”

Nog geen KBC Brussels Mobile? Download de app hier!