Herberekening van de productscore

Herberekening van de productscore

Herberekening van de productscore van spaar- en beleggingsproducten en wijziging van het overeenstemmende risicoprofiel (06-05-2022)

Hier vind je een overzicht van alle spaar- en beleggingsproducten waarvan de overeenstemmende risicovoorkeur belegging recent wijzigde. Aanleiding hiervoor is een gewijzigde productscore ten gevolge van risicogerelateerde gebeurtenissen zoals ratingwijzigingen. We tonen je zowel de verhogingen als verlagingen.

De productscore, die de basis vormt van deze wijzigingen, varieert in waarde van 1 (laag risico) tot en met 7 (hoog risico). Daardoor kunnen wij de producten toewijzen aan de overeenstemmende risicovoorkeur belegging. We baseren ons daarvoor op de onderstaande tabel.

Herberekening productscore

Voor meer uitleg over de effecten van die wijzigingen op uw vermogen kunt u altijd terecht bij uw vertrouwde aanspreekpunt bij KBC Brussels.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord beleggen

  • Investeren in een betere samenleving
  • Een leefbare wereld voor volgende generaties
  • Marktconform rendement

Waarom maandelijks een vast bedrag beleggen?

Periodieke beleggen (op regelmatige tijdstippen automatisch een bedrag beleggen) heeft voordelen. Lees hier waarom het ook voor jou de juiste strategie kan zijn.

Hoe kun je veilig beleggen?

  • Laat je beleggersprofiel bepalen 
  • Informeer je grondig
  • Spreid je beleggingen

Welk soort beleggingsfonds kiezen?

Je wilt beleggen in fondsen maar je weet niet waar je moet beginnen? Ontdek de verschillende soorten fondsen.