De beste wensen uit Brussel!

Hoe het jaar goed afsluiten ... en het volgende goed beginnen

De beste wensen uit Brussel!

Hoe het jaar goed afsluiten ... en het volgende goed beginnen

Voor veel Brusselaars is de eindejaarsperiode een gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de vele activiteiten en feestelijkheden die in de stad worden georganiseerd! We geven je enkele ideeën om de overgang van 2018 naar 2019 zo goed mogelijk te laten verlopen.

2018 goed afsluiten

Winterpret

Het reuzenrad op de Vismarkt in Brussel

Niet te missen in deze eindejaarsperiode is Winterpret: meer dan 250 chalets en activiteiten langs een parcours van 2,5 km van de Grote Markt over de Beurs en de Munt naar het Sint-Katelijneplein. Overal langs het feestparcours kun je genieten van diverse hapjes en drankjes en wegdromen bij de vele betoverende activiteiten ... en je vindt er heel wat ideeën voor originele geschenken!

Niet te missen:

  • Vismarkt: het reuzenrad, de draaimolen, de filmprojectie op de Sint-Katelijnekerk
  • Munt: de schaatspiste
  • Grote Markt: klank- en lichtspel, de 22 m hoge kerstboom en de kerststal met levende dieren, de video-animatie op de binnenplaats van het stadhuis

Oudejaarsavond

Festival
Er zijn in Brussel plaatsen genoeg om de overgang naar 2019 te vieren. Begeef je je graag in de massa, dan moet je zeker naar FCKNYE gaan in Paleis 12 op de Heizel: een alternatievemuziekfestival met maar liefst 35 artiesten verdeeld over 4 podia, voor een publiek van 12.000 uitzinnige feestvierders!
 

Happy Brussels
Wil je graag proeven van de beste nieuwjaarsfeestjes in de hoofdstad? De Happy Brussels Party Pass geeft je toegang tot alle clubs en nieuwjaarsparty's in Brussel! Dat zijn 50 DJ's op 10 toplocaties van het Brusselse nachtleven. Nog meer voordelen om Brussel op een andere manier te ontdekken.

vuurwerk-brussel-kunstberg

Vuurwerk
Klokslag middernacht zal de Brusselse hemel oplichten! Welke locatie doet jou het meeste dromen: de Kunstberg (met zijn vele prachtige uitzichten) in het centrum of de esplanade van het Atomium op de Heizel? Kippenvel gegarandeerd!

 

2019 goed beginnen

Het is elk jaar hetzelfde! Als de feestdagen voorbij zijn, vliegen de goede voornemens in het rond en willen we de uitspattingen van het eindejaar goedmaken ... Op dieet gaan, een fitnessabonnement nemen, stoppen met roken, enz. En zoals elk jaar zijn we die even snel weer vergeten! Gelukkig heeft KBC Brussels meerdere voornemens die heel nuttig zijn én gemakkelijk vol te houden. Enkele ideetjes ...

Starten met pensioensparen

Heb je de centen die je voor Nieuwjaar hebt gekregen zorgvuldig bijgehouden? Dankzij pensioensparen kun je ze laten renderen en tegelijkertijd profiteren van een jaarlijkse belastingvermindering tot 307,5 euro. Ontdek hier de voordelen van pensioensparen.

Beleg je wisselgeld

Kies je voor de optie 'Beleg je wisselgeld' in de app KBC Brussels Mobile, dan ga je voor een originele beleggingsvorm die je geen moeite kost. Elk bedrag dat van een van je zichtrekeningen gaat, wordt afgerond naar de volgende euro. Als je bijvoorbeeld voor 3,71 euro snoep koopt, wordt er 4 euro van je rekening afgehouden. Het verschil van 29 cent wordt gestort in je beleggingsplan. Een geweldige manier om je beleggingen te laten groeien zonder dat je er zelfs maar aan moet denken!

Mobiel bankieren

Heb je de app KBC Brussels Mobile al gedownload? Daarmee kun je al je bankverrichtingen doen vanaf je smartphone: je saldo raadplegen, betalingen of overschrijvingen uitvoeren, enz. Maar ook beleggen met advies, trein- of bustickets kopen vlak voor je instapt, je parkeerplaats betalen, en nog veel meer. Bovendien is het helemaal gratis!

Gelukkig nieuwjaar!

kbc brussels wensen