Registratie van expats

Voorbehouden aan professionals en tussenpersonen die zorgen voor expats

Registratie van expats

Voorbehouden aan professionals en tussenpersonen die zorgen voor expats

Deze pagina is bedoeld voor professionals en tussenpersonen die optreden namens expats.Wil je een expatrekening op eigen naam openen bij KBC Brussels zonder tussenkomst van een tussenpersoon? Klik hier.

3 eenvoudige stappen

1. Verzamel de nodige informatie om digitaal te registreren

Zorg zeker dat je beschikt over de volgende documenten in digitaal formaat (duidelijke foto of scan):

  1. Duidelijke kopie van voor- en achterkant van identiteitskaart of paspoort
  2. Kopie van de Belgische arbeidsovereenkomst of attest van de werkgever
  3. Officieel bewijs van woonplaats in afwachting van de inschrijving van de expat op zijn adres (bv. energie- of telecomfactuur).
  4. Kopie van een huurcontract in België als dat er al is
  5. Als de kandidaat uit een niet-EU-land afkomstig is, voeg dan ook de nodige wettelijke documenten toe (werkvergunning bijlage 46 en visum).

    Je moet ook beschikken over het fiscaal identificatienummer (FIN of TIN) van de kandidaat en het vermelden op het onderstaande formulier (meer informatie daarover vind je hier).

2. Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in.

3. Stuur een e-mail met je bewijsstukken als bijlage.

Nadat je alle velden van het onderstaande formulier hebt ingevuld en op "Verzenden" hebt geklikt, word je doorgestuurd naar een pagina vanwaar je een vooraf ingevulde e-mail kunt verzenden.

Een expatexpert van KBC Brussels zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je dossier af te ronden en te bevestigen dat alles in orde is. In dat geval liggen de kaarten van je kandidaat-expat bij aankomst in Brussel klaar in zijn KBC Brussels-kantoor!

Stap 2/3: inschrijvingsformulier

Vul je user-id als expat-tussenpersoon in

Ben je je user-id vergeten of heb je er nog geen? Stuur een e-mail met je contactgegevens naar expat@kbcbrussels.be met "user-id" in de onderwerpregel.

Contactgegevens van de kandidaat-expat

Geef een wijk of gemeente op om het dichtsbijzijnde kantoor te zoeken.
Eminent openbaar ambt of lid van de generale staf van het leger, met inbegrip van familieleden in de eerste graad of partners in een rechtspersoon waarvan de kandidaat bestuurder/rechthebbende is (deze informatie is vereist om veiligheidsredenen).

Alle velden met een * zijn verplicht.

BELANGRIJK: Dit formulier is uitsluitend bestemd voor professionelen en tussenpersonen die in Brussel expats begeleiden en hun installatie regelen en die al een commerciële relatie hebben met KBC Brussels.
Het dienst slechts ter voorbereiding op het dossier van de kandidaat-expats en is alleen bedoeld om hun registratie te vergemakkelijken.
Door dit formulier in te vullen, bevestig je dat je het recht hebt om op te treden in naam van je expat (cliënt of werknemer) en geef je de toestemming om de verstrekte gegevens te gebruiken met als enige doel een kandidaat-expat te registreren als toekomstige klant bij KBC Brussels.
Als je nog vragen hebt over privacy en het gebruik van je gegevens, lees dan onze Privacyverklaring.

Wil je meerdere expats registreren?

Als je nog een andere expat wilt registreren, klik dan op de link waarmee je na het verzenden van je e-mail naar deze pagina kunt terugkeren.

Als je meer dan 3 expats wilt registreren, boek dan hieronder een telefonische afspraak. We bellen je dan op het gewenste tijdstip om je verder te helpen.

Bel me op

Nog vragen?

Stel ze aan een expatexpert van KBC Brussels Live!