Waarom als expat kiezen voor KBC Brussels?

Een gepersonaliseerde aanpak van A tot Z

Waarom als expat kiezen voor KBC Brussels?

Een gepersonaliseerde aanpak van A tot Z

Vereenvoudigde procedures

Kom je je binnenkort vestigen in Brussel? KBC Brussels maakt het je gemakkelijk om je rekening te openen vanuit het buitenland.

Lokale aanpak tot in de puntjes

KBC Brussels wil de bevoorrechte financiële partner zijn van al wie in Brussel woont en werkt. We kennen alle bijzonderheden van de stad en houden daar rekening mee.

Uiterst gepersonaliseerde aanpak

Elke expat heeft zijn eigen wensen en noden. KBC Brussels biedt je een uiterst gepersonaliseerde dienstverlening die perfect op jouw situatie is afgestemd.

"Een unieke aanpak voor een unieke stad"

Een rekening openen bij een bank is vaak het eerste wat je doet als expat. De bank is dus een echte toegangspoort: ze is zowel je eerste contact als de sleutel tot een geslaagde installatie.

Je bank moet dus verder gaan dan alleen maar financiële dienstverlening. Zeker in een complexe stad als het multiculturele Brussel met zijn vele instellingen.
Als enige 100% Brusselse bank van het land staat KBC Brussels bekend als dé bank voor actieve Brusselaars. We zijn ook de referentiebank voor expats!

Daarvoor hebben we onze "unieke aanpak voor een unieke stad" ontwikkeld: we willen de bevoorrechte financiële partner zijn voor iedereen die in Brussel woont en werkt. Rekening houdend met alle bijzonderheden van de stad begeleiden we je bij je persoonlijke en professionele projecten.

Elke expat heeft zijn eigen wensen en noden. KBC Brussels biedt je een uiterst gepersonaliseerde dienstverlening die perfect op jouw situatie is afgestemd. Ook als je buiten Brussel gaat wonen.

Alle formaliteiten vereenvoudigd

Praktische hulp op alle niveaus

Als je van plan bent om naar Brussel te verhuizen, kun je bij KBC Brussels al je bankformaliteiten vanop afstand in orde brengen. Je kunt ook al een rekening openen vanuit het buitenland.

Zodra je aankomt, staan de experts van onze 13 expatkantoren in heel Brussel voor je klaar. Zij zullen ervoor zorgen dat je je gemakkelijk kunt vestigen: je wordt door hen verwelkomd en krijgt van hen alle nodige informatie in je eigen taal. En natuurlijk liggen de betaalkaarten die je bestelde al klaar.

De gepersonaliseerde aanpak van KBC Brussels omvat financiële diensten (rekeningen, kaarten, apps, huurwaarborgen, sparen, beleggen, lenen, enz.), maar ook de meer praktische dingen waarmee je te maken krijgt in je dagelijkse leven.

Denk maar aan je mobiliteit, bijvoorbeeld. Je verplaatsen in het drukke verkeer van de hoofdstad kan een echte uitdaging zijn. Samen met jou zoeken we naar een passende oplossing, waarbij auto, fiets en openbaar vervoer gecombineerd kunnen worden. We bieden ook innovatieve verzekeringsoplossingen afgestemd op moderne vormen van flexibele mobiliteit.

Op zoek naar je perfecte stek in de hoofdstad? Onze medewerkers zijn vertrouwd met Brussel en de plaatselijke regelgeving. Ze zorgen voor de huurwaarborg en de verschillende verzekeringen die je nodig hebt voor je huurwoning en helpen je om de juiste financieringsoplossing te vinden als je een woning wilt kopen. We hebben dus een echt expatpakket voor jou, volledig afgestemd op jouw behoeften en situatie.

Financiële diensten voor het hele gezin

Komt je gezin mee op avontuur? KBC Brussels biedt financiële diensten voor het hele gezin. Je partner wil een eigen zaak beginnen in Brussel? Onze subsidie-experts bij Subsidia@KBC Brussels kennen de lokale richtlijnen en de bevoegde instanties in Brussel. Zij zullen met plezier je vragen beantwoorden.
Dankzij ons uitgebreide netwerk in de Europese hoofdstad kunnen we jonge ondernemers snel met de juiste mensen in contact brengen. Heeft je partner een innovatief idee? Hij of zij kan misschien profiteren van intensieve coaching door onze start-upaccelerator Start it @KBC Brussels.

Kunnen we je helpen om je in Brussel te vestigen? Aarzel niet om langs te komen voor een eerste gesprek.

Wil je al een zichtrekening openen?