Overschrijving naar Turkije? KBC Brussels compenseert alle kosten

Heb je vrienden of familie in Turkije die getroffen zijn door de aardbeving en die financiële hulp kunnen gebruiken? Of steun je er liever een lokaal goed doel? Dan compenseert KBC Brussels alle transactiekosten als je een overschrijving doet naar Turkije, van 15 februari tot en met 15 maart.

Hoe werkt het?

  • Doe je overschrijving naar Turkije zoals je dat gewend bent. Gebruik daarbij de optie ‘OUR’, zodat je ontvanger geen kosten betaalt.
  • Je betaalt op dat moment zelf de standaard transactiekosten.
  • KBC Brussels gaat dan meteen aan de slag en betaalt je die kosten binnen een week terug.
  • Had je ondertussen al een overschrijving gedaan? KBC Brussels betaalt ook die kosten terug, zolang je overschrijving gebeurde in de periode van 15/2 t.e.m. 15/3.

En betalingen naar Syrië?

Omwille van de sanctiewetgeving kunnen wij geen betalingen toelaten aan Syrië.

Graag een gift doen voor de slachtoffers van de aardbeving?

Onder de naam AARDBEVING SYRIË-TURKIJE 12-12 lanceren de leden van Consortium 12-12 een gemeenschappelijke oproep ten voordele van de slachtoffers. Ook jij kunt helpen door een gift te doen via de betaalkop in KBC Brussels Mobile of via Kate. Lees meer.

KBC Brussels is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen in de uitvoering van betaalopdrachten noch voor het niet aankomen van het geld bij de begunstigde.