Een mooi eindejaar met de tips van Kate

Of je nu op zoek bent naar quality time, lekker eten of mooie cadeautjes, met Kate maak je het gezellig.

Vraag het simpelweg aan Kate en ontdek de eindejaarsdeals! 

Vraag aan Kate 'Toon mij alle deals'

Wat betekent de eindejaarsperiode voor jou? Voor velen van ons is het samenzijn met familie en vrienden, gezelligheid, of terugblikken op het afgelopen jaar. Voor anderen betekent het lekker eten en drinken, en voor nog anderen … kerstshoppen en pakjestijd! Voor Kate is het dat gewoon allemaal. Met deze tips maak je het gezellig en haal je het meeste uit je aankopen.

Quality time! Maak een kerstuitstapje

ideeën voor uitstappen kerstvakantie

Niets zo leuk om het jaar af te ronden dan tijd door te brengen met wie je lief is. Zoek je nog inspiratie voor leuke uitstapjes, dan heeft Kate wel wat ideeën voor je:

  • Geniet van de lichtjes en de kerstfeer in Maasmechelen Village. Kate heeft er ook een leuke deal voor je. Vraag “Toon mijn Kate Deals” en je ontdekt ze allemaal.
  • Pik een leuke familiefilm mee met het gezin in Kinepolis. Of misschien liever een thriller? Vraag “Koop een cinematicket” en het is zo geregeld.
  • Tijdens De Warmste Week vlamt iedereen mee tegen kansarmoede. Schrijf je in voor de Warmathons, koop een vlammetje in je KBC Brussels-kantoor, of doe een bijdrage in KBC Brussels Mobile. Vraag gewoon ‘steun de Warmste Week’.
Vraag het aan Kate

Niets gezelliger dan samen eten

Samen kerstkoekjes bakken

Haute cuisine of comfort food voor de feesten? In je eigen keuken of op restaurant: Kate helpt je graag om het perfecte menu te vinden.

  • Met de leuke deal van HelloFresh ga je zelf aan de slag. Alles is voorbereid voor jouw gerecht en er zit een duidelijke handleiding bij. Ideaal voor wie graag een handje hulp heeft bij het vuur.
  • Niks zo gezellig als samen koekjes bakken, toch? En voor wie het luchtigste deeg wil: Kate heeft een deal bij KitchenAid voor je. Zo’n toestel staat nog stijlvol in je keuken ook.
  • Voor wie liever eens buitenshuis eet: ook bij Pizza Hut is er een toffe deal. Laat maar komen, dat pizza buffet!
Vraag aan Kate 'Toon mij alle deals'

Cadeautjes kopen

cadeautjes kopen met korting dankzij KBC Deals

Eindejaarslijstje nog niet afgewerkt? Koop je cadeaus voordelig met de Kate Deals bij Veepee, Game Mania of Samsung. Bij Samsung gaat de korting bijvoorbeeld tot 30%. En met Kate wordt winkelen ook een stuk gemakkelijker:

  • Elektrotoestellen gekocht? Bewaar je garantiebewijzen in de digitale kluis. Daar zitten ze veilig samen opgeborgen en zijn ze altijd beschikbaar. Vraag “Garantiebewijzen bewaren” en Kate helpt je op weg.
  • Hou al je klantenkaarten bij de hand zonder een dikke portefeuille. Voeg ze één keer toe aan KBC Brussels Mobile en je hebt ze altijd mee! Vraag “Klantenkaarten digitaal bewaren” en ga aan de slag.
Vraag het aan Kate