Hoe vraag ik online een kredietkaart aan?

Hoe vraag ik online een kredietkaart aan?

Een kredietkaart aanvragen gaat makkelijk en snel online. Binnen de 5 werkdagen ontvang je je nieuwe kaart al per post. Even KBC Brussels Touch openen op je computer of tablet en je bent vertrokken! Heb je onderweg een vraag? Dan kun je ze eenvoudig stellen per chat in Touch.

Stap voor stap

Stap 1: Meld je aan in KBC Brussels Touch

Je komt terecht op het overzicht van je zicht- en spaarrekeningen en je eventuele kredietkaarten. Bij ‘Kredietkaarten’ klik je op het plusteken om te starten.

Stap 2: Kies de zichtrekening waaraan je de kredietkaart wilt koppelen

Een kredietkaart kun je koppelen aan een Plusrekening. Heb je momenteel een Basisrekening, dan kun je in KBC Brussels Touch vlot overschakelen naar een Plusrekening.

Stap 3: Kies je kredietkaart of prepaidkaart

Hier kies je de kaart die het best bij je past. Wil je graag nog even een overzicht? Dat vind je in deze vergelijkingstabel. 

Stap 4: Kies of je flexibel wilt terugbetalen

Wil je elke maand het volledige bedrag dat je hebt uitgegeven terugbetalen? Dan selecteer je de eerste keuze.

Wil je gespreid kunnen terugbetalen? Dan kies je de tweede mogelijkheid. Gespreid betalen doe je met het Flex Budget.

Stap 5: Geef je persoonlijke gegevens op

Naast enkele persoonsgegevens, word je mogelijk ook naar je uitgaven en inkomsten gevraagd.

Kies je voor gespreid terugbetalen? Dan kun je een Verzekering Financiële Bescherming sluiten. 

Stap 6: Verstuur je aanvraag

Mogelijk wordt je aanvraag meteen goedgekeurd en kun je verder naar het tekenscherm. Anders wordt je gevraagd om inkomstenbewijzen op te laden in Touch.

Stap 7: Onderteken je aanvraag digitaal

Is je aanvraag goedgekeurd, dan onderteken je digitaal de nodige documenten in Touch. Eenmaal getekend, is je aanvraag afgewerkt.

Alle documenten die je digitaal tekende zijn binnen de werkdag beschikbaar in je KBC Brussels Touch.

Stap 8: Binnen de 5 werkdagen ontvang je je kredietkaart per post

Bij ontvangst, kun je je pincode opvragen per sms. Hoe dat gaat, staat uitgelegd in de brief die je samen met je kredietkaart ontvangt.

Vragen

Wat is flexibel terugbetalen?

Komt het voor jou beter uit om je uitgaven niet elke maand in één keer terug te betalen? Kies dan voor flexibel terugbetalen. Je kunt dan nog altijd het volledige bedrag in één keer terugstorten als je wilt.

Welke kredietkaart kies ik?

Je zult zien dat je kunt kiezen tussen verschillende kredietkaarten. Neem even de tijd om te kijken welke kaart het best bij jou past. Moeilijke keuze? Haal onze kredietkaartenvergelijkingstabel er even bij. 

Hulp nodig? Stel je vraag per chat

Tijdens je aanvraag kun je een chatsessie opstarten: klik rechts op ‘Live chat’. We zijn ook ’s avonds en op zaterdag bereikbaar. Buiten onze openingsuren kun je altijd een bericht sturen via ‘contact’, links onderaan in het Touch-menu. Uiteraard kun je ook even bellen naar KBC Brussels Live.