KBC Brussels Mobile

De alles-in-één-app voor iedereen!

KBC Brussels Mobile

De alles-in-één-app voor iedereen!

Met KBC Brussels Mobile op uw smartphone heb je toegang tot heel wat bankdiensten, die je even vlot regelt als in je bankkantoor. Recent zijn daar ook een hele hoop niet-bancaire diensten bij gekomen. En om die te gebruiken hoef je niet eens klant te zijn. We geven even een overzicht van de laatste nieuwigheden.

Eén app voor alle diensten, voor iedereen!

Scan de QR-code

De wereld verandert in een razend tempo. Alles wordt sneller, eenvoudiger, efficiënter. Je bankapp moet dus in hetzelfde tempo mee-evolueren. Daarom bieden we je voortdurend nieuwe functionaliteiten aan binnen KBC Brussels Mobile. Voor jou of voor je bedrijf.

Sinds december 2019 stelt de app Mobile een aantal van zijn niet-bancaire functies open voor iedereen. Dus zelfs voor niet-klanten. Bijvoorbeeld een ticket voor het openbaar vervoer kopen of een parkeerplaats betalen.

Om KBC Brussels Mobile te gebruiken als je geen rekening bij de bank hebt, hoef je alleen maar de app te downloaden en die te activeren door je telefoonnummer en e-mailadres in te voeren. Als er voor een in KBC Brussels Mobile aangeboden dienst betaald moet worden, kun je dat doen met Payconiq by Bancontact (geïntegreerd in KBC Brussels Mobile) of met een andere betaalapp (bijvoorbeeld die van Belfius, Hello Bank of ING).

Als je al klant bent, ben je natuurlijk al vertrouwd met Mobile. Daarmee heb je niet alleen je bank op zak, de app geeft je ook toegang tot een voortdurend aangroeiende lijst van handige diensten in Brussel. Nog niet geprobeerd? Ontdek hem snel!

Download KBC Brussels Mobile

Download KBC Brussels Mobile

Zo veel mogelijkheden voor iedereen!

Parkeeroplossingen

Met Mobile betaal je je parkeerticket via het 4411-netwerk. Een oplossing die u in Brussel al wordt aangeboden in de gemeenten Anderlecht, Brussel-Stad, Evere, Vorst, Jette, Laken, Sint-Jans-Molenbeek en Schaarbeek (plus Sint-Gillis vanaf maart 2020). Je rijdt ook makkelijk in en uit een parkeergarage van Q-Park. Zonder ticket, want je betaling wordt automatisch geregeld via nummerplaatherkenning.

Vervoersbewijzen

Koop je tickets voor de NMBS en De Lijn rechtstreeks in de app. Je kunt ook een tienrittenkaart van de MIVB kopen en die meteen op je MoBIB-kaart laden.

Deelfiets huren

Vlot in het zadel waar je ook bent met een dagpas van Blue-Bike, Velo Antwerpen of Mobit.

Het saldo van je maaltijdcheques en Paypal checken

Vérifiez le solde de vos chèques (chèques-repas, éco-chèques et chèques cadeau) facilement dans Mobile en liant votre carte Monizze. Et retrouvez-y aussi rapidement vos données Paypal.

Elektronische dienstencheques

Wat was mijn code ook alweer? Naar welke rekening moet ik overschrijven? Met welke mededeling? Die vragen hoef je je niet meer te stellen: in een paar klikken check je je saldo en bestel je cheques bij. Je hoeft alleen maar je Sodexo-account aan Mobile te koppelen.

Verstuur en beheer je documenten digitaal

In Mobile kun je je officiële documenten gemakkelijk raadplegen, beheren en verzenden. Verstuur om het even wanneer een aangetekende e-mail via IPEX. Ontvang, bewaar en beheer je administratieve documenten met eBox, de brievenbus van de overheid. Heb je een Plus-Rekening dan kun je je wachtwoorden, creditcardnummers en andere waardevolle informatie veilig bewaren op één plek in je digitale kluis.

Meer comfort op de luchthaven

Reis je graag comfortabel? Met Mobile kun je gebruikmaken van enkele privileges op Brussels Airport. Met de Lounge Pass heb je toegang tot de Diamond Lounge en kun je genieten van gratis wi-fi en het all-inbuffet. Gehaast? Met de Fast Lane Pass ben je snel door de veiligheidscontrole.

Deals

Geld verdienen door te winkelen? Dit is wat Deals u te bieden heeft: cashbacks op uw aankopen bij commerciële partners die elke maand op uw rekening worden overgeschreven. Te veel om te kiezen: elke maand komen er nieuwe partners bij!

Andere diensten

Uw saldo's bij andere banken raadplegen kon al voor zichtrekeningen. Vanaf nu is dat ook mogelijk voor uw spaarrekeningen.

Betalen met een wearable: dat kan als u een Garmin-horloge of FitBit hebt.

Zonder kaart geld opnemen door met uw smartphone een QR-code op het scherm van een KBC-automaat te scannen.

Een factuur scannen: je hoeft alleen maar een foto van de papieren factuur te maken en de betalingsgegevens worden automatisch opgeladen zodat je de betaling meteen kunt uitvoeren. Met een elektronische factuur gaat dat ook.

Nog geen klant?

Zelfs als je geen rekening bij KBC Brussels hebt, kun je veel van de diensten in KBC Brussels Mobile gebruiken! Om in de app tickets van de NMBS, De Lijn of de MIVB te kopen bijvoorbeeld, of privileges op Brussels Airport.

Download KBC Brussels Mobile

Download KBC Brussels Mobile

Nog meer?

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet?Klik hier.