KBC Brussels Mobile

De alles-in-één-app voor iedereen!

KBC Brussels Mobile

De alles-in-één-app voor iedereen!

Met KBC Brussels Mobile op je smartphone heb je een KBC Brussels-kantoor in je hand. Je krijgt toegang tot een uitgebreide reeks bankdiensten. Heb je vragen? Bel, chat of mail onze lokale experts met enkele tikken. Om nog maar te zwijgen over de vele praktische extra diensten. Zelfs als je geen klant bent! Op onze experts mag je rekenen. Overal. Wij zijn waar jij bent!

Eén app voor alle diensten, voor iedereen!

De wereld verandert in een razend tempo. Alles wordt sneller, eenvoudiger, efficiënter. Je bankapp moet dus in hetzelfde tempo mee-evolueren. Daarom bieden we je voortdurend nieuwe functionaliteiten aan binnen KBC Brussels Mobile. Voor jou of voor je bedrijf.

Sinds december 2019 stelt de app Mobile een aantal van zijn niet-bancaire functies open voor iedereen. Dus zelfs voor niet-klanten. Bijvoorbeeld een ticket voor het openbaar vervoer kopen of een parkeerplaats betalen.

Om KBC Brussels Mobile te gebruiken als je geen rekening bij de bank hebt, hoef je alleen maar de app te downloaden en die te activeren door je telefoonnummer en e-mailadres in te voeren. Als er voor een in KBC Brussels Mobile aangeboden dienst betaald moet worden, kun je dat doen met Payconiq by Bancontact (geïntegreerd in KBC Brussels Mobile) of met een andere betaalapp (bijvoorbeeld die van Belfius, Hello Bank of ING).

Als je al klant bent, ben je natuurlijk al vertrouwd met Mobile. Daarmee heb je niet alleen je bank op zak, de app geeft je ook toegang tot een voortdurend aangroeiende lijst van handige diensten in Brussel. Nog niet geprobeerd? Ontdek hem snel!

Download KBC Brussels Mobile

Download KBC Brussels Mobile

Zo veel mogelijkheden voor iedereen!

Auto's

Met Mobile betaal je je parkeerticket via het 4411-netwerk. Een oplossing die je in Brussel al wordt aangeboden in de gemeenten Anderlecht, Brussel-Stad, Evere, Vorst, Jette, Laken, Sint-Jans-Molenbeek en Schaarbeek (plus Sint-Gillis vanaf maart 2020). Je rijdt ook makkelijk in en uit een parkeergarage van Q-Park. Zonder ticket, want je betaling wordt automatisch geregeld via nummerplaatherkenning. En om je reis nog gemakkelijker te maken, kun je bij Q8 tanken zonder dat je je bankkaarten hoeft te gebruiken!

Vervoersbewijzen

Koop je tickets voor de NMBS en De Lijn rechtstreeks in de app. Je kunt ook een tienrittenkaart van de MIVB kopen en die meteen op je MoBIB-kaart laden.

Deelvoertuigen huren

Vlot in het zadel waar je ook bent met een dagpas van Blue-Bike, Velo Antwerpen of Mobit. Of geniet van een cambio-deelauto, waar dan ook in België.

Telecoms

Moet je bellen of surfen op je smartphone en zonder krediet? Herlaad je Proximus Pay&Go prepaid telefoonkaart in een handomdraai.

Vrije tijd

Een goede film in de bioscoop? Je hoeft niet in de rij te staan of cash bij je te hebben om je tickets te kopen! In alle Kinepolis-comlexen kun je het nu rechtstreeks vanaf je smartphone doen.Meer in de winkelmodus? Met de joyn app in Mobile kun je punten sparen voor leuke cadeautjes van een groot aantal winkeliers.

Het saldo van je maaltijdcheques en Paypal checken

Controleer het saldo van je vouchers (maaltijdcheques, ecocheques en cadeaubonnen) gemakkelijk in Mobile door je Monizze-kaart te koppelen. En vind daar zo snel mogelijk je Paypal-gegevens.

Elektronische dienstencheques

Wat was mijn code ook alweer? Naar welke rekening moet ik overschrijven? Met welke mededeling? Die vragen hoef je je niet meer te stellen: in een paar klikken check je je saldo en bestel je cheques bij. Je hoeft alleen maar je Sodexo-account aan Mobile te koppelen.

Verstuur en beheer je documenten digitaal

In Mobile kun je je officiële documenten gemakkelijk raadplegen, beheren en verzenden. Verstuur om het even wanneer een aangetekende e-mail via IPEX. Ontvang, bewaar en beheer je administratieve documenten met eBox, de brievenbus van de overheid. Heb je een Plus-Rekening dan kun je je wachtwoorden, creditcardnummers en andere waardevolle informatie veilig bewaren op één plek in je digitale kluis.

Meer comfort op de luchthaven

Reis je graag comfortabel? Met Mobile kun je gebruikmaken van enkele privileges op Brussels Airport. Met de Lounge Pass heb je toegang tot de Diamond Lounge en kun je genieten van gratis wi-fi en het all-inbuffet. Gehaast? Met de Fast Lane Pass ben je snel door de veiligheidscontrole.

Deals

Geld verdienen door te winkelen? Dit is wat Deals je te bieden heeft: cashbacks op je aankopen bij commerciële partners die elke maand op je rekening worden overgeschreven. Te veel om te kiezen: elke maand komen er nieuwe partners bij!

Andere diensten

Je saldo's bij andere banken raadplegen kon al voor zichtrekeningen. Vanaf nu is dat ook mogelijk voor je spaarrekeningen.

Betalen met een wearable: dat kan als je een exclusieve wearable van KBC Brussels hebt. Ook een Garmin-horloge of FitBit.

Zonder kaart geld opnemen door met je smartphone een QR-code op het scherm van een KBC-automaat te scannen.

Een factuur scannen: je hoeft alleen maar een foto van de papieren factuur te maken en de betalingsgegevens worden automatisch opgeladen zodat je de betaling meteen kunt uitvoeren. Met een elektronische factuur gaat dat ook.

Nog geen klant?

Zelfs als je geen rekening bij KBC Brussels hebt, kun je veel van de diensten in KBC Brussels Mobile gebruiken! Zoals tickets van de NMBS, De Lijn of de MIVB rechtstreeks in de app kopen bijvoorbeeld, of van privileges op Brussels Airport genieten.

Download KBC Brussels Mobile

Download KBC Brussels Mobile

Nog meer?