motorlening

Op zoek naar een motorlening?

  • Leen tot 110%
  • Simuleer en vraag online aan
  • Ook als je nog geen klant bent bij ons
Simuleer je lening voor een nieuwe motor

Simuleer en vraag de lening voor je motor of scooter online aan …

Weet je al hoeveel je wilt lenen voor je motor of scooter? Of wil je berekenen welke afbetaling binnen jouw maandbudget past? Simuleer je lening dan online.

Simuleer je lening

Bevalt ons aanbod je? Dan kun je de lening meteen na je simulatie aanvragen. Ook als je nog geen KBC Brussels-zichtrekening hebt.

Meer over de motorlening van KBC Brussels

  • Voor zelfstandigen is een motorlening 100% fiscaal aftrekbaar
  • Als je als particulier je wettelijke beroepskosten bewijst in je belastingaangifte, kun je de interesten van je motorlening fiscaal inbrengen.
     

Sluit je digitaal een motorlening af bij KBC Brussels, dan kun je lenen voor een periode van maximaal 72 maanden.

Op het moment dat je motor of scooter wordt geleverd of nadat KBC Brussels de ondertekende documenten en de bestelbon of factuur heeft ontvangen, ontvang je het gevraagde bedrag op een rekening naar keuze waarvan jij (mede)houder bent.

De rentevoet en dus de afbetaling van je motorlening wijzigt nooit. Je bent dus zeker dat je gedurende de volledige looptijd van je autolening elke maand hetzelfde bedrag terugbetaalt.

Een maand na de uitbetaling van je lening doe je de eerste betaling. De volgende betalingen gebeuren op dezelfde dag van de maand als de eerste terugbetaling.

Bij KBC Brussels vind je de juiste motorlening voor iedere motor of scooter

Nieuwe motor of scooter*

Simuleer
tegen 3,99%

Tweedehands motor of auto*

Simuleer tegen 4,99%

Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 20.000 euro met een looptijd van 60 maanden aan een jaarlijks kostenpercentage en vaste actuariële debetrentevoet van 3,99%, betaal je 60 maandelijkse aflossingen van 367,61 euro of in totaal 22.056,06 euro. Tarief geldig van 04-04-2024 voor looptijden tot 60 maanden, voor een lening op afbetaling voor de financiering van een nieuwe wagen, mobilhome of motor, of van een tweedehands personenwagen van maximaal 3 jaar oud, aangekocht door een particulier. 

Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 15.000 euro met een looptijd van 60 maanden tegen een jaarlijks kostenpercentage en vaste actuariële debetrentevoet van 4,99%, betaal je 60 maandelijkse aflossingen van 282,24 euro of in totaal 16.934,35 euro. Tarief geldig vanaf 04-04-2024 voor looptijden tot 60 maanden, voor een lening op afbetaling voor de financiering van een tweedehands personenwagen van meer dan 3 jaar oud, aangekocht door een particulier.

Kredietvorm: Lening op afbetaling. Kredietgever: KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel, FSMA 026256 A. Onder voorbehoud van goedkeuring van je kredietaanvraag door KBC Bank NV en wederzijds akkoord.