lening mobilhome

Lening mobilhome

Vanaf 3,99%
  • Simuleer en sluit je lening online af
  • Leen tot 110% 
  • Behoud je spaarreserve
Leen voor je nieuwe mobilhome

Representatief voorbeeld lening mobilhome

Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 20.000 euro met een looptijd van 60 maanden aan een jaarlijks kostenpercentage en vaste actuariële debetrentevoet van 3,99%, betaal je 60 maandelijkse aflossingen van 367,61 euro of in totaal 22.056,06 euro. Tarief geldig van 04-04-2024 voor looptijden tot 60 maanden, voor een lening op afbetaling voor de financiering van een nieuwe wagen, mobilhome of motor, of van een tweedehands personenwagen van maximaal 3 jaar oud, aangekocht door een particulier. 

Instant vakantiegevoel? Leen voor je mobilhome!

Wil je een mobilhome of een campervan kopen? Dan investeer je in vrijheid op wielen. KBC Brussels helpt je dan ook graag om je droom te verwezenlijken. Bij ons kun je terecht voor een lening voor je nieuwe of tweedehands mobilhome. Simuleer je tarief en start eenvoudig de aanvraag van je lening, ook als je nog geen klant bent bij KBC Brussels.

Meer over de lening voor een mobilhome

Sluit je de lening voor je mobilhome digitaal af via KBC Brussels Mobile of KBC Brussels Touch, dan kun je lenen tot 50.000 euro. Heb je meer nodig? Dan kun terecht in je KBC Brussels-bankkantoor.

Sluit je de lening voor je mobilhome digitaal af via KBC Brussels Mobile of KBC Brussels Touch, dan is de maximale termijn 96 maanden.

Nee. Bij KBC Brussels kun je een mobilhomelening afsluiten voor ieder voertuig waarmee je zowel kunt rijden als in overnachten.

Op het moment dat je mobilhome of camper wordt geleverd of nadat KBC Brussels de ondertekende documenten en de bestelbon of factuur heeft ontvangen, ontvang je het gevraagde bedrag op een rekening naar keuze waarvan jij (mede)houder bent.

Een maand na de uitbetaling van je lening doe je de eerste betaling. De volgende betalingen gebeuren op dezelfde dag van de maand als de eerste terugbetaling.

Vanaf het moment dat de mobilhome ouder is dan 3 jaar, wordt hij beschouwd als een tweedehands mobilhome.

Bij KBC Brussels vind je de juiste lening voor ieder type mobilhome

Leen voor je nieuwe mobilhome

Kredietvorm: Lening op afbetaling. Kredietgever: KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel, FSMA 026256 A. Onder voorbehoud van goedkeuring van je kredietaanvraag door KBC Bank NV en wederzijds akkoord.