Goal Alert: beleef elk hoogtepunt uit de JPL

Goal Alert: beleef elk hoogtepunt uit de JPL

Ben je een grote voetbalfan? Wij ook! Daarom introduceren we binnenkort Goal Alert. Met deze extra dienst in KBC Brussels Mobile bekijk je meteen de beste momenten van de Jupiler Pro League.

Volg mee vanop de eerste rij

Heeft je favoriete ploeg een bal tegen de netten geprikt of wordt het nog nagelbijten na een rode kaart? Krijg meteen een melding op je smartphone, zodra er wat gebeurt tijdens een wedstrijd in de hoogste Belgische voetbalcompetitie. 

Maar er is meer. Want met Goal Alert bekijk je onmiddellijk tijdens de wedstrijd de beelden van een hoogtepunt. Iets gemist? Geniet ook van een videosamenvatting van elke wedstrijd na het einde van elke speeldag.
 

O ja, Goal Alert is beschikbaar voor iedereen. Zowel voor KBC Brussels-klanten als voor wie geen KBC Brussels-rekening heeft, dus! Ook voor heel wat andere extra diensten in KBC Brussels Mobile verwelkomen we iedereen.

Wanneer komt Goal Alert eraan?

Gaat je voetbalhart al sneller kloppen? Begrijpelijk! Maar nog even geduld. Wanneer KBC Brussels als exclusieve rechtenhouder uitpakt met Goal Alert verneem je later nog.

We zijn volop bezig met de voorbereidingen om je zo via KBC Brussels Mobile de beste voetbalbeleving te bieden. Op naar mooie voetbalmomenten dus, waar je ook bent

In samenwerking met:

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.