SMS-diensten

SMS-diensten

1. Sms-dienst "Veilig kaartgebruik"

Kaart ingehouden

Als uw KBC Brussels-Bankkaart, KBC Brussels-Kredietkaart of KBC-Prepaid Kaart wordt ingehouden door een KBC Brussels- of CBC-Matic-geldautomaat, brengt KBC Brussels u daarvan op de hoogte per sms. Zo kunt u snel de nodige stappen ondernemen.

Nieuwe kaart per post onderweg

Bereikt uw KBC Brussels-Bankkaart, KBC Brussels-Kredietkaart of KBC-Prepaid Kaart haar vervaldag, dan hernieuwt KBC Brussels de kaart automatisch. Met een sms'je verwittigt KBC Brussels u ervan dat de nieuwe kaart per post naar u onderweg is.

Nieuwe kaart tijdig activeren

Om te vermijden dat u voor verrassingen komt te staan op het moment dat uw oude KBC Brussels-Bankkaart, KBC Brussels-Kredietkaart of KBC-Prepaid Kaart onbruikbaar wordt, herinnert KBC Brussels u er met een sms aan om uw nieuwe kaart tijdig te activeren.

Pincode gekozen

Wanneer u via de KBC Brussels-Matic-geldautomaat voor de eerste keer een pincode kiest voor uw nieuwe betaalkaart, verwittigt KBC Brussels u met een sms dat een pincode werd gekozen. Koos u die pincode niet zelf? Blokkeer uw kaart dan via Card Stop.

2. Sms-dienst “Onuitvoerbare betaalopdrachten”

KBC Brussels-Betaalagenda niet uitgevoerd

Als er onvoldoende geld beschikbaar is op uw rekening op de dag van de gewenste uitvoeringsdatum van de KBC Brussels-Betaalagenda, brengt KBC Brussels u daarvan op de hoogte per sms. U kunt dan voor voldoende geld op uw rekening zorgen, zodat de betaling alsnog kan worden uitgevoerd.

Periodieke opdracht niet uitgevoerd

Als er onvoldoende geld beschikbaar is op uw rekening op de dag van de gewenste uitvoeringsdatum van de periodieke opdracht, brengt KBC Brussels u daarvan op de hoogte per sms. U kunt dan voor voldoende geld op uw rekening zorgen, zodat de betaling alsnog kan worden uitgevoerd.

Domiciliëring niet uitgevoerd

Als er onvoldoende geld beschikbaar is op uw rekening op de vervaldag van het domiciliëringsmandaat, brengt KBC Brussels u daarvan op de hoogte per sms. U kunt dan voor voldoende geld op uw rekening zorgen, zodat de domiciliëring alsnog kan worden uitgevoerd.

De verschillende sms-diensten, zijn gratis. We verzenden ze automatisch.