Aanbod beleggingsfondsen

In welke KBC Brussels-fondsen kun je beleggen?

KBC Brussels-beleggingsfondsen bevatten een uitgebreid aanbod aan verschillende types beleggingen in aandelen, obligaties en andere activa. Weet je al waarin je wilt beleggen, dan kun je via de fondsenzoeker je voorkeursfondsen vinden. Heb je nog geen concrete fondsen in gedachten of zoek je een formule om te beginnen met beleggen? Dan is een beleggingsplan waarin gespreid wordt belegd een ideaal startpunt.

Vind zelf specifieke fondsen via de fondsenzoeker

In de fondsenzoeker kun je makkelijk filteren op verschillende zoekcriteria. Er zijn fondsen die een lager of hoger risico inhouden, wereldwijd of in een bepaalde regio, en dat binnen verschillende sectoren of thema’s. Heb je een specifieke voorkeur voor bepaalde types fondsen, bijvoorbeeld verantwoorde beleggingen of net bedrijfsobligaties, kun je in ons aanbod aan KBC Brussels-fondsen alle mogelijke fondsen verkennen die aansluiten bij jouw beleggingsdoelen.

Bekijk de fondsenzoeker

Beleg met een beleggingsplan in KBC Brussels-fondsen

Heb je geen bepaalde voorkeur of zet je je eerste stappen als belegger? Dan is een KBC Brussels-Beleggingsplan een ideale manier om je zelf niet te hoeven verdiepen in fondsen of de beurs op de voet te volgen. Gespecialiseerde fondsbeheerders zorgen ervoor dat je geld gespreid wordt belegd en zij verdelen je geld via een beleggingsfonds over een mix van aandelen, obligaties en andere activa. Gespreid beleggen betekent ook dat je risico wordt gespreid. Bovendien volgen de fondsbeheerders de beurs nauwgezet op en sturen ze bij waar nodig, zonder dat je er zelf naar om hoeft te kijken.

Ook voor de beginnende belegger is het KBC Brussels-Beleggingsplan een toegankelijke manier om te starten met investeren. Je kunt al beleggen vanaf 25 euro per maand, of als je met hele kleine bedragen wilt starten, kun je beleggen met je wisselgeld. Bespreek je jouw ideale aanpak het liefst eerst met een medewerker van KBC Brussels? Contacteer dan KBC Brussels Live of maak een afspraak.