Een vraag voor onze experts?

Een vraag voor onze experts? Maak een telefonische afspraak bij KBC Live of bij een kantoor in je buurt. Houd rekening met langere wachttijden.

Een vraag voor onze experts?

Een vraag voor onze experts? Maak een telefonische afspraak bij KBC Live of bij een kantoor in je buurt. Houd rekening met langere wachttijden.

Het spijt ons, momenteel zijn de wachttijden bij ons langer. We werken eraan om dit verhelpen. We danken je voor je begrip. Bekijk hier hoe we je op een andere manier kunnen helpen.

Omwille van het coronavirus kun je op dit ogenblik enkel telefonisch afspraken maken. Contacteer de experten van KBC Brussels Live of een kantoor in je buurt.

We plannen je afspraak zo veel mogelijk via telefoon of videochat. Moet
je uitzonderlijk toch naar je kantoor of agentschap komen? Dan zorgen we ervoor dat alles zo veilig mogelijk verloopt.

Heb je specifieke vragen rond impact van Coronavirus op jouw financiële situatie, dan kun je terecht bij dit contactpunt: corona@kbc.be tel 02 448 02 44.

Je volgt de ontwikkelingen over het coronavirus ongetwijfeld (COVID-19) op de voet. Dat doen we ook bij KBC Brussels, want het welzijn en de veiligheid van onze klanten en medewerkers staan altijd voorop.

We willen verantwoord omgaan met de snel wijzigende situatie

We volgen nauwgezet het advies en de richtlijnen die de overheid heeft opgesteld. Voor ons is het immers belangrijk om de risico’s voor klanten en medewerkers te beperken, én de normale dienstverlening en het betalingsverkeer voor jou te blijven garanderen.

Wat betekent dat voor jou?

Samen met de andere Belgische financiële instellingen hebben we beslist om onze kantoren en agentschappen vanaf woensdag 18 maart enkel nog na afspraak te openen. Je mag er natuurlijk op vertrouwen dat we alle voorzorgsmaatregelen hebben genomen om jouw bezoek in de best mogelijke omstandigheden te laten verlopen.

Ga je de komende dagen liever niet de deur uit?

Dat begrijpen we maar al te goed. Ook in dat geval staan we voor je klaar:

  • Neem gerust contact op met je KBC Brussels-kantoor via hun algemene nummer. Ook je verzekeringsagent blijft telefonisch bereikbaar.
  • Je kunt terecht bij onze experts van KBC Brussels Live via onze app KBC Brussels Mobile of telefonisch op 02 303 31 60, van 8 tot 22 uur en ook op zaterdag van 9 tot 17 uur.
  • Je belangrijkste bank- en verzekeringszaken kun je ook digitaal regelen op je smartphone, tablet en computer met onze toepassingen KBC Brussels Mobile en KBC Brussels Touch.
     

We staan voor je klaar

Heb je een specifieke vraag over de mogelijke gevolgen van het coronavirus op je financiële situatie? Stuur gerust een mail naar corona@kbc.be. We helpen je graag zo snel mogelijk verder.

Hoe de situatie zich de komende tijd ook ontwikkelt, we drukken je graag op het hart dat je kunt rekenen op de service en bereikbaarheid die je van ons gewend bent. We blijven de situatie van dichtbij volgen en houden je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Zorg ondertussen goed voor jezelf en voor elkaar.