Ontdek de KBC Brussels-Verenigingsservice

Twee in één: de bankproducten van KBC Brussels, de ondersteuning van onze partners

Ontdek de KBC Brussels-Verenigingsservice

Twee in één: de bankproducten van KBC Brussels, de ondersteuning van onze partners

Een vereniging start je niet zomaar. Je doet het omdat je een passie hebt en die wilt delen met mensen die er net zo over denken. Ook voor de bank- en verzekeringszaken binnen je vereniging is een partner die op dezelfde golflengte zit van onschatbare waarde. KBC Brussels biedt jou en je vereniging de nodige informatie en service.

Samen staan we sterker

Vereniging KBC

Omdat verenigingen belangrijk zijn voor KBC Brussels, heeft KBC Brussels een nieuwe service in het leven geroepen om je te ondersteunen in je passie: de KBC Brussels-Verenigingsservice. Start je een nieuwe vereniging? Ontdek dan snel het stappenplan dat je gemakkelijk op weg helpt.

Of heb je tips nodig om een bestaande vereniging verder efficiënt te beheren? Ook daarbij helpen we graag. Een bestuurswissel? Geld inzamelen? Een lidkaart inlassen? Onze partners weten raad. Omdat we samen sterker staan, hebben we namelijk enkele partners gezocht die interessante oplossingen te bieden hebben om jouw leven als bestuurder van een vereniging te vergemakkelijken.

Waarmee kunnen we je helpen?

Maak kennis met onze partners

  • Vereniginginfo.be en eenvzwoprichten.be: Op zoek naar informatie over het opstarten van een vereniging, wettelijke en juridische verplichtingen, het invullen van ingewikkelde documenten? Met deze partners wordt het kinderspel. Neem een kijkje op de website Vereniginginfo.be of eenvzwoprichten.be
  • Joyn: Met de lidkaart van Joyn sparen je leden digitale stempels voor kortingen en gratis producten in al hun favoriete winkels en horecazaken. Neem een kijkje op de website van Joyn.
  • Koalect: Hulp nodig bij het organiseren van een inzamelactie? Koalect maakt het je gemakkelijk. Neem een kijkje op de website van Koalect.
  • Trooper: De kas van je vereniging spijzen zonder één euro extra uit te geven? Dat kan met Trooper. Bij elke aankoop door een lid, supporter of sympathisant, gaat er een percentje naar je vereniging. Zo verdien je al snel 500 euro als 100 leden 1 aankoop doen!

Niet alleen staan er heel wat van onze partners voor je klaar, ook op KBC Brussels zelf kun je natuurlijk altijd rekenen. Wil je een rekening voor je vereniging? Een betaalterminal voor een evenement? Of een gepaste verzekering voor je activiteiten en mensen? KBC Brusselshelpt je graag met al je bank- en verzekeringsvragen.

Meer informatie?

Geïnteresseerd in een bank- of verzekeringsproduct van KBC Brussels? Aarzel dan niet om een afspraak te maken. Zo beschik je in no time over een nieuwe rekening, verzekering, betaalterminal of Payconiq.

Interesse? Maak een afspraak

Kies een thema
Zoek een kantoor in je buurt
Kies een gepast tijdstip en vul je persoonlijke gegevens in

8 tips om geld in te zamelen voor je vereniging

Wil je geld inzamelen voor je vereniging? Ontdek ideeën voor je fondsenwerving.
8 tips om geld in te zamelen voor je vereniging

Wat zijn de wettelijke en fiscale verplichtingen van een vereniging?

Steven Mathei
Bij het bestuur van een vereniging komen wettelijke en fiscale regels kijken. We lijsten ze voor je op.
Wat zijn de wettelijke en fiscale verplichtingen van een vereniging?

Een evenement organiseren: hoe begin ik eraan?

Bij het organiseren van een evenement komt heel wat kijken. KBC ondersteunt je met tal van initiatieven.
Een evenement organiseren: hoe begin ik eraan?

Wat zijn de gevolgen van de nieuwe privacywet voor verenigingen?

Ook verenigingen gebruiken persoonsgegevens. Lees daarom alles over de nieuwe privacywet en bereid je voor.
Wat zijn de gevolgen van de nieuwe privacywet voor verenigingen?
We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.