Op zoek naar een land- en tuinbouwexpert? Stap eens binnen bij FarmCafe.

Als land- of tuinbouwer ben je vaak bezig op het land of in je serres. Maar jouw job is meer dan dat: netwerken, groeien, technologische ontwikkelingen, ... Lees er alles over op FarmCafe.

Op zoek naar een land- en tuinbouwexpert? Stap eens binnen bij FarmCafe.

Als land- of tuinbouwer ben je vaak bezig op het land of in je serres. Maar jouw job is meer dan dat: netwerken, groeien, technologische ontwikkelingen, ... Lees er alles over op FarmCafe.

Als land- of tuinbouwer ben je het grootste deel van je tijd bezig op het land, in de serres, tussen de dieren … Altijd iets om handen, druk in de weer. Maar niemand weet beter dan jij dat je job veel meer is dan dat. Groeien, uitdagingen aangaan, reglementeringen opvolgen, technologische ontwikkelingen bijhouden, enz. En daar stel je je soms misschien vragen bij. Gelukkig is er één plek waar je met al die vragen terecht kunt: FarmCafe.

FarmCafe, de place to be voor land- en tuinbouwers in Vlaanderen

FarmCafe

FarmCafe is een digitale ontmoetingsplaats waar mensen met kennis van de land- en tuinbouwsector met elkaar in dialoog kunnen gaan. Een plek waar vraag en antwoord elkaar ontmoeten. Want landbouw of tuinbouw, dat is teamwerk. Experts, adviseurs, andere land- of tuinbouwers, mensen uit je omgeving die je vertrouwt … een voor een personen die nuttige competenties bezitten (en die mogelijk buiten jouw eigen bereik vallen), op wie je altijd een beroep kunt doen. Gaande van gewaskenners en bodemdeskundigen tot innovatieconculenten en kredietexperten, allen gespecialiseerd binnen de landbouwsector en/of tuinbouwsector.

Je eigen werkplek

FarmCafe

FarmCafe biedt niet alleen inspirerende content en tips en tricks van kenners, je kunt er ook netwerken, partners zoeken voor een van je ideeën, advies vragen en digitaal rond de tafel zitten. Open je persoonlijke ‘privéwerkomgeving’ (beveiligde omgeving) op FarmCafe en ga aan de slag als FarmCafe-lid. Je kunt er een eigen team samenstellen (nodig experts, kenners, collega’s, enz. uit) om samen jouw plan verder uit te werken.

Het resultaat van een nauwe samenwerking

FarmCafe werd uit de grond gestampt dankzij de nauwe samenwerking van verschillende partners. Allen hebben ze dezelfde ambitie: het web van land- en tuinbouwondernemingen sterker en hechter maken en samenwerking stimuleren.

Neem een kijkje op www.farmcafe.be of volg FarmCafe op Twitter en Facebook.

Een land- en tuinbouwkantoor in elke Vlaamse provincie

In elke Vlaamse provincie vind je een KBC Brussels-Land- en tuinbouwkantoor met een toegewijd team van relatiebeheerder en experts die mee aan tafel schuiven om snel tot een beslissing te komen. Hier kan je terecht met al je vragen.

Antwerpen
Hoogstraatsebaan 14
2960 Brecht
Tel: 03 317 10 30
E-mail: agro.antwerpen@kbcbrussels.be
Limburg
Gouv. Verwilgensingel 100
3500 Hasselt
Tel: 011 28 77 50
E-mail: agro.limburg@kbcbrussels.be
Vlaams-Brabant
Prof. R. Van Overstraetenplein 2
3000 Leuven
Tel: 016 24 41 90
E-mail: agro.vlaams-brabant@kbcbrussels.be
Oost-Vlaanderen
Kortrijksesteenweg 1100
9051 Gent
Tel: 09 240 98 60
E-mail: agro.oost-vlaanderen@kbcbrussels.be
West-Vlaanderen
Kwadestraat 151A bus 21/22
8800 Roeselare
Tel: 051 26 11 15
E-mail: agro.west-vlaanderen@kbcbrussels.be
 

Verzekering productieverlies

Wil je je financiële risico’s beperken? Bij KBC Brussels bieden we een ruime verzekering aan voor je dieren en/of teelten onder glas. Zo ben je zeker van een snelle doorstart van je bedrijf na een schadegeval.

Het Agroflexkrediet

Kies met het KBC-Agroflexkrediet voor een flexibele financiering van investeringen in land- en tuinbouw.