Ondernemen in Brussel

Zuurstof voor Brusselse ondernemers

Ondernemen in Brussel

Zuurstof voor Brusselse ondernemers

KBC Brussels houdt van ondernemingszin. Daarom doen wij veel meer voor de Brusselse zelfstandigen en ondernemers dan je van een bank zou verwachten.

Lokale economie

Brussel en ondernemen, dat gaat samen als yin en yang. KBC Brussels steunt de Brusselse zelfstandigen en ondernemers daarom met dienstverlening op hun maat en veel meer. 

Stapje verder

KBC Brussels doet graag een extra inspanning voor alle zelfstandigen, vrije beroepers en kmo’s die onze stad kwiek en levendig houden. Natuurlijk staan we klaar met advies voor je zaak, dat spreekt vanzelf. Dat kan gaan om raad over een financiering, maar ook om tips voor je betaalverkeer, een compleet vermogensbeheer, ondersteuning bij internationale deals of bescherming tegen risico’s.

Maar KBC Brussels gaat nog een stapje verder. We helpen je bijvoorbeeld ook bij:

  • Subsidieaanvragen

    Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest heeft een aparte regelgeving voor subsidies aan ondernemingen. Het is niet altijd even makkelijk om daaruit wijs te geraken. Ondernemers hebben vaak geen tijd om een subsidieaanvraag in te dienen. Of dikwijls weten ze niet wie hen daarbij kan helpen. Daarom heeft KBC Brussels subsidia@kbcbrussels in het leven geroepen.

 
  • Vastgoedinvesteringen: ondernemers in Brussel investeren hun liquide middelen graag in vastgoed. Wij begrijpen die baksteen in de maag, en ook daar mag je rekenen op onze expertise. Om je vastgoeddossier optimaal te laten renderen, is het advies van onze vastgoedcel essentieel. De deskundigen bij KBC Brussels zijn goed op de hoogte van het Brusselse vastgoedlandschap en tillen je dossier naar een hoger niveau.
  • Netwerken: onze medewerkers ademen Brussel. Ze leven en werken er. In de hoofdstad zijn ze in hun sas. Bovendien werkt KBC Brussels actief samen met een hele reeks publieke en private initiatieven in de ondernemerswereld. Dat maakt dat we je moeiteloos in contact kunnen brengen met de ideale partner om je plan of idee naar een hoger niveau te tillen. We hebben onder meer nauwe contacten met Impulse Brussels, Finance Brussels, BECI, Bolero Crowdfunding, Start it Brussel en tal van andere lokale initiatieven.

Producten voor ondernemers

Subsidia@KBC Brussels, een totaaloplossing voor je subsidieaanvraag