Gewijzigde beveiligingsstrategie

Verwijder de IBM Trusteer Rapport-software van uw computer.

Gewijzigde beveiligingsstrategie

Verwijder de IBM Trusteer Rapport-software van uw computer.

Gewijzigde beveiligingsstrategie

Veiligheid is en blijft een prioriteit voor ons. Zo hebben we nu ook onze beveiligingsstrategie voor het KBC Brussels Business Dashboard geoptimaliseerd. Een gevolg daarvan is dat we vanaf 1 juli 2017 de beveiligingssoftware IBM Trusteer Rapport niet meer aanbieden. Verwijder daarom de IBM Trusteer Rapport-software van uw computer.

Het advies om op uw computer degelijke antivirussoftware te installeren blijft van toepassing.

Opgelet!

Als u Isabel of toepassingen van andere banken gebruikt die de installatie van IBM Trusteer Rapport vereisen, dan moet u die software houden.

Gevolgen als u IBM Trusteer Rapport niet verwijdert

  • U zult als KBC Brussels-klant geen beveiligingsupdates meer ontvangen voor deze software;
  • Uw computer zal nog altijd bepaalde technische beveiligingsgegevens naar IBM doorsturen;
  • Het IBM Trusteer Rapport-icoontje blijft behouden in de adresbalk van uw browser en zal vanaf  vanaf 1 juli 2017 grijs kleuren;
  • Bij de installatie van IBM Trusteer Rapport bent u in de gebruiksovereenkomst met IBM overeengekomen om de software te verwijderen als KBC Brussels zijn licentie stopzet.

Hoe verwijder ik deze software?

Opgelet! Om deze software te verwijderen moet u op uw computer als administrator aangemeld zijn.

Download uninstaller voor Windows 7, 8.1 en 10

Heb je hierbij vragen?

Neem dan contact op met de KBC Brussels-Helpdesk Bedrijven op het nummer 016 43 25 18 (van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en zaterdag van 9u tot 14u). Je kunt ook mailen naar kbc.helpdesk.bedrijven@kbc.be.

Ook interessant

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet?Klik hier.