170083558
170083558

KBC Brussels-Business Invest Service

  • Volg de beleggingen van je onderneming op
  • Krijg advies van een Expert Vermogensopbouw 
  • Ontvang uitgebreide rapportering
Vul het contactformulier in

Als ondernemer staat er soms geld op je rekening dat je voor een langere tijd kunt missen. In dat geval wil je zo'n liquiditeitsoverschot optimaal beheren en laten renderen. De KBC Brussels-Business Invest Service is een gratis dienstverlening die je helpt om te beleggen met je onderneming

Wat houdt de KBC Brussels-Business Invest Service in?

Waarin ga je beleggen? Wat zijn de opportuniteiten en de risico’s? Wanneer investeer je het best? Bij KBC Brussels staat er een volledig team voor je klaar om die vragen te beantwoorden. Samen met je KBC Brussels-adviseur kijken ze naar jouw fiscale en juridische situatie en geven ze je beleggingsadvies op maat van jouw organisatie. Zo krijg jij als ondernemer concreet advies waarmee je meteen aan de slag kunt. 

Daarbovenop ontvang je heldere rapporten wanneer jij dat wil en volg je je beleggingen dagelijks op via KBC Brussels Mobile, KBC Brussels Touch of het KBC Brussels Business Dashboard. 

Hoeveel kost de KBC Brussels-Business Invest Service?

De KBC Brussels-Business Invest Service is gratis. Je betaalt alleen de kosten die verbonden zijn aan de producten waarin je onderneming belegt. 

Meer weten? Maak een afspraak!

KBC Brussels-Business Invest Service is beschikbaar voor niet-natuurlijke personen zoals ondernemingen en vzw’s. Benieuwd hoe we jouw organisatie hiermee kunnen ondersteunen? Neem dan meteen contact met ons op. 

Vul het contactformulier in