Beleggen met uitgebreid advies en opvolging

%%product.vermogensservicemvb%%

Beleggen met uitgebreid advies en opvolging

%%product.vermogensservicemvb%%

Op maat van medische vrije beroepers

Je persoonlijk aanspreekpunt adviseert je over de groei van je privé- en zakelijke vermogen. Zowel op het vlak van beleggingen als fiscaal-juridisch.

Informatie in klare taal

Onze experts volgen de financiële actualiteit op de voet, het hele jaar rond. Jij krijgt van hen relevant beleggingsadvies in mensentaal en op jouw maat.

Wij adviseren, jij beslist

Je kunt op elk moment rekenen op deskundig advies van je persoonlijk aanspreekpunt. Maar de uiteindelijke beslissing? Die ligt bij jou.

Maak een afspraak

Wat is %%product.vermogensservicemvb%%?

Hoe je vermogen opbouwen als psycholoog, kinesist, apotheker, tandarts, dierenarts of arts? Met beleggingsadvies van KBC Brussels.

Start je als medische vrije beroeper, zoals arts, apotheker of kinesist, met het opbouwen van een vermogen? Of heb je al een mooi vermogen opgebouwd? Dan wil je dat natuurlijk optimaal beheren, ontwikkelen én in de beste omstandigheden doorgeven.

Dat kan dankzij de vermogensservice van KBC Brussels.

Je mag daarbij rekenen op een persoonlijk aanspreekpunt met een diepgaande kennis over jouw beroepssfeer. Naast uitgebreid beleggingsadvies krijg je ook antwoord op andere vragen die interessant zijn voor jou als medische vrije beroeper, zoals hoe je een praktijk start, fiscaal optimaliseert of meer uit je vennootschap haalt.

Heb je een groot vermogen? Dan kan je persoonlijk aanspreekpunt de hulp inschakelen van onze privatebankingservice. Bij KBC Private Banking hebben ze de ervaring en tools in huis om grotere en complexere vermogens te beheren en te laten groeien.

Waarom onze vermogensservice gebruiken?

1. Een ruime kijk op je vermogen

Een groeiende praktijk brengt complexere behoeften met zich mee.

Misschien heb je ook fiscaal-juridische vragen of nood aan specifieke expertise. Zoals hoe je optimaal samenwerkt in een associatie. Of wat de interessantste formule is voor een praktijk in je woning.

Daarom beperkt ons advies zich niet tot je beleggingen:

  • Kun je meer uit je vennootschap halen?
  • Kun je fiscaal aantrekkelijk sparen voor je oude dag?
  • Hoe kun je fiscaal optimaliseren?
  • Hoe kun je optimaal samenwerken in een associatie?
  • Kun je, fiscaal vriendelijk, geld uit je vennootschap halen?

2. Onderbouwd beleggingsadvies dat je meteen kunt toepassen

Onderbouwd en doeltreffend beleggingsadvies voor artsen, specialisten, kinesisten, tandartsen, dierenartsen en apothekers.

Waarin ga je beleggen? Waarvoor moet je opletten? Wanneer moet je (ver)kopen?

Met goed onderbouwd beleggingsadvies maak je goed onderbouwde keuzes.

Daarom staat er een volledig team van experts achter je. Samen met je persoonlijk aanspreekpunt geven ze beleggingsadvies op maat van jouw praktijk en leven. Mét inzicht in het fiscaal-juridische kader waarin je belegt.

Zo houdt je persoonlijk aanspreekpunt rekening met jouw plannen en in welke mate die samengaan met de opbouw van je vermogen. Bovendien kent hij je kredietbehoefte en stemt hij die perfect af met je vermogensopbouw.

Kortom, je krijgt advies dat jij als arts, apotheker of kinesist meteen kunt gebruiken.

3. Een regelmatige opvolging en signalen bij opportuniteiten en risico’s

Vlot inspelen op de bewegingen van de markt, zonder die zelf voortdurend te moeten opvolgen?

Onze experts in het hoofdkantoor volgen je beleggingen op de voet.

Bij bepaalde risico’s en bijzondere opportuniteiten geven ze jou en je persoonlijk aanspreekpunt een signaal, zodat je meteen kunt reageren.

4. Een uitgebreide analyse, twee keer per jaar

Uiteraard wil je ook zicht op de ontwikkelingen op lange termijn.

Tweemaal per jaar maken we een uitgebreide schriftelijke analyse van al je beleggingen. Onze specialisten controleren of je portefeuille nog in lijn is met jouw wensen en behoeften. Is dat niet het geval? Dan geven we je concrete adviezen om je beleggingen terug in evenwicht te brengen. Je persoonlijk aanspreekpunt zal je uitnodigen om dat samen te bespreken.

Praktisch

Benieuwd wat deze service voor jou kan betekenen? Neem zeker contact op met je persoonlijk aanspreekpunt via het contactformulier hieronder. Hij helpt je graag!

Laat je vermogen groeien

Vul je gegevens in
Geef aan wanneer je tijd hebt voor een gesprek
Een relatiebeheerder belt je op om een afspraak vast te leggen

Ontdek ook onze andere manieren van beleggen

Beleggen overlaten aan onze experts

Jij kiest een beleggingsfonds en onze experts doen het werk. Zo kun jij al je tijd en energie investeren in je patiënten.
Beleggen overlaten aan onze experts

Zelf online beleggen

Beleg zelf met Bolero, het online beleggingsplatform van KBC Brussels. Hou de beurs en je aandelenportefeuille online in de gaten, volg koersen op in realtime en plaats onmiddellijk je orders.
Zelf online beleggen

Laat je vermogen groeien

Zet samen met je relatiebeheerder Medische Vrije Beroepen je vermogen aan het werk.
Laat je vermogen groeien