Welk type betaalkaart kan ik als ondernemer best gebruiken?

Welk type betaalkaart kan ik als ondernemer best gebruiken?

Als ondernemer regel je dagelijks je bankzaken. Dat vraagt natuurlijk om een betaal- of kredietkaart. Maar welke betaalmiddelen zijn er voor ondernemers? Welke gebruik je best? Een overzicht.

KBC Brussels-Debetkaart

Hiermee neem je op elk moment geld op. En betaal je vlot en veilig. Geld storten aan de KBC Brussels-automaat of aan een Bancontact CASH-punt? Dat doe je de klok rond, zeven dagen per week. 

KBC Brussels-Mastercard Business Essential

Liever een kredietkaart met een hoge limiet? Inclusief extra voordelen bij partners zoals hotels.com, Avis en Hertz? Dan is er de KBC Brussels-Mastercard Business Essential.

Uitstekend betaalcomfort met een standaarduitgavelimiet van 3.000 euro per maand, die je kunt laten aanpassen als je behoeften veranderen. Betalen of geld opnemen? Het kan overal ter wereld. En natuurlijk krijg je maandelijks een overzicht van alle transacties – per kaarthouder.  

KBC Brussels-Business Prepaid Kaart

Houd je je budget liever onder controle? Dan is de KBC Brussels-Business Prepaid Kaart ideaal. Op deze betaalkaart zet je eerst een som geld, waarmee je vervolgens kunt betalen en geld opnemen . Zo bepaal je van tevoren wat jij of je medewerker (maximaal) kan uitgeven.

VAB-Tankkaart

Betalen voor brandstof was nog nooit zo gemakkelijk. Gebruik je motorvoertuigen voor beroepsdoeleinden? Dan is er de VAB-Tankkaart. Je krijgt een factuur waarop alle tankbeurten per kaart gegroepeerd zijn. Zo breng je de kosten van je brandstof en van de jaarlijkse bijdragen ook fiscaal in mindering. 

Niet zeker welke betaalkaart ideaal is voor jouw onderneming? Vergelijk ze gerust. Heb je nog vragen? We bezorgen je graag meer informatie.