Patrick is projectonwikkelaar

Vastgoedprojecten met blik op de toekomst

Patrick is projectonwikkelaar

Vastgoedprojecten met blik op de toekomst

Patrick heeft al een vijftal grote vastgoedprojecten op zijn naam staan in Brussel. Aan enthousiasme ontbreekt het hem absoluut niet: hij hoopt met zijn vooruitstrevende aanpak mee het gezicht van Brussel te bepalen.

Toekomstgericht bouwen

"Ik weet dat projectontwikkelaars soms wat achterdochtig bekeken worden,"zo steekt Patrick van wal, "maar ik geloof echt in de meerwaarde van onze projecten. Ik wil absoluut vooruitziend zijn, ik hecht zeer veel belang aan de architectuur, de inplanting in de omgeving, het uitzicht ..." Bovenal wil Patrick toekomstgericht bouwen. "Dan heb ik het uiteraard over bouwnormen en energiezuinigheid, maar ook over stadsvisie en samenlevingsvormen."

Praatje slaan

KBC Brussels staat graag klaar om de plannen van Patrick mee vorm te geven. KBC Brussels heeft een eigen vastgoedcel met experts die gespecialiseerd zijn in professioneel vastgoed. Ze zijn op de hoogte van de recente wetgeving, kennen Brussel heel goed en weten dus wat er leeft in de Brusselse vastgoedsector. Patrick: "om eerlijk te zijn kom ik echt graag eens een praatje slaan in het kantoor, gewoon omdat ik voel dat we op dezelfde golflengte zitten. Alleen heb ik daar zelden tijd voor."(lacht).

information-expr-quote--glyph
De vastgoedcel van KBC Brussels en ik zitten op dezelfde golflengte.

Patrick (39)

Verzekerd op de werf

Verder helpt KBC Brussels bij Patricks projecten met de juiste verzekeringen. Specifieke verzekeringen voor de werf bijvoorbeeld, maar ook voor hem en zijn personeel. Dat kan dan gaan om een ziekte- en ongevallenverzekering, verzekering bij werkonbekwaamheid en extralegale voordelen. "Daarnaast leg ik het beheer van mijn financieringsmix met een gerust gemoed in hun handen", zo vertelt Patrick nog. "Een gezonde mix van eigen middelen en financieringen is in mijn sector van groot belang. Bij KBC Brussels hebben ze tonnen ervaring op dat vlak." Samen bekijken ze de financiering van de projecten en de liquide middelen en zoeken oplossingen op maat van Patricks project. Patrick kan intussen volop focussen op de volgende vastgoeddroom met zicht op de stad.

Wat kan KBC Brussels voor jou betekenen?

Businessclubs

KBC Brussels is thuis in de Brusselse zakenwereld en de vele zakenclubs.

Sportverenigingen

We engageren ons voor de sportcultuur in de hoofdstad, zo bouwen we mee aan een positief imago voor Brussel.

Overlijdensverzekering en uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering en een overlijdensverzekering verlicht je de zorgen van je nabestaanden na je overlijden.

Stakeholders

Ondernemen in Brussel doe je met een sterk netwerk. Wij zijn helemaal thuis in de Brusselse zakenwereld.
We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.