Olivier is advocaat en vennoot

Door en door Brussels kantoor

Olivier is advocaat en vennoot

Door en door Brussels kantoor

Olivier is stichtend vennoot van een advocatenkantoor. Met de hulp van KBC Brussels vond hij onlangs niet alleen een groter kantoor in Brussel, maar kon hij ook de toekomstige groei veiligstellen.

Voeling met Brussel

Olivier is advocaat familierecht en senior partner in een kantoor dat hij zelf oprichtte in 1998. Intussen bestaat zijn team uit zes advocaten. "We zijn een door en door Brussels kantoor", begint Olivier enthousiast. "Al onze mensen wonen in Brussel en ook onze klanten komen voornamelijk uit de hoofdstad. We stuiten als juristen vaak op erg specifieke regels binnen Brussel. Mijn relatiebeheerder bij KBC Brussels zegt dat dat net zo is in bankzaken."

Financiering

Onlangs verhuisde het kantoor van Olivier naar een groter kantoorgebouw. Met de hulp van KBC Brussels werd hun ambitieuze droom realiteit, zo vertelt Olivier: "We kregen zeer gefundeerd advies over de verschillende constructies om het vastgoed aan te kopen met de meeste mogelijkheden voor de toekomst. Onze groei is daarmee ook voor de volgende jaren veiliggesteld."

information-expr-quote--glyph
KBC Brussels kent mij niet alleen als ondernemer, maar ook als mens: hun oplossingen houden rekening met allebei.

Olivier (52)

Advies over de hele lijn

Binnen het advocatenkantoor heeft KBC Brussels een aantal pijlers opgezet voor meer zekerheid. "Niet alleen de logische zaken als pensioensparen en groepsverzekeringen," vult Olivier aan, "maar ook bijvoorbeeld beleggingen binnen onze vennootschap."

Olivier apprecieert de persoonlijke en integrale aanpak van zijn bank: "De oplossingen voor mijn kantoor zijn goed afgestemd op mijn privésituatie. De specialisten van KBC Brussels kennen mij als advocaat, maar ook als mens. Zo vertrouw ik ook voor mijn persoonlijke beursportefeuille op hun advies."

Continuïteit

KBC Brussels denkt proactief mee over de toekomst. Voor ondernemers is dat immers absoluut noodzakelijk, ook al is dat niet altijd gemakkelijk.

Olivier: "De experts van KBC Brussels bekeken samen met mij hoe we de continuïteit van het kantoor konden garanderen. Ik denk nog lang niet aan stoppen, maar wilde toch al oplossingen die ervoor zorgen dat het kantoor dat ik heb opgebouwd ook op zichzelf kan staan. Ondernemen is immers ook altijd vooruitdenken."

Wat kan KBC Brussels voor jou betekenen?

Laurent is chocolatier

"Brussel is eigenzinnig op alle vlakken. Bij KBC Brussels begrijpen ze dat."

Sportverenigingen

We engageren ons voor de sportcultuur in de hoofdstad, zo bouwen we mee aan een positief imago voor Brussel.

Catherine heeft een dierenartspraktijk

"KBC Brussels hielp me bij het indienen van mijn subsidiedossier, dat vond ik best verrassend voor een bank."

Kamer van Koophandel

Ondernemer in Brussel? Wij werken samen met lokale organisaties en adviesorganen, zo krijg jij de beste hulp.