Guy is bedrijfsleider

Interim-IT-consultants op hoog niveau

Guy is bedrijfsleider

Interim-IT-consultants op hoog niveau

Guys bedrijf heeft Brussel als uitvalsbasis, maar zijn team van 30 IT-managers staat in voor opdrachten in heel het land. Zijn diensten zijn in volle groei, KBC Brussels ondersteunt het bedrijf in die groei.

Groeispurt

"Het gaat plots nogal hard voor ons", zo vertelt Guy breed lachend. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in interim-IT-managers. "Onze klanten zijn grote bedrijven waar iemand langdurig afwezig is of waar een tijdelijk, maar groot IT-project op poten wordt gezet."

Guys bedrijf bestaat al tien jaar, dus hij kent het klappen van de zweep, maar de laatste tijd zijn er heel wat nieuwe uitdagingen. "We hebben intussen wat naambekendheid en dat voel ik in de aanvragen", zo vertelt hij trots. "Ik ben volop nieuwe mensen aan het aanwerven, maar ik kan de vraag nauwelijks bijhouden."

information-expr-quote--glyph
Mijn bedrijf is in volle expansie, de expertise van KBC Brussels geeft mij wat zekerheid in woelige tijden.

Guy (47)

Nieuwe uitdagingen

Zelf noemt Guy dat "een beetje een luxeprobleem", maar tegelijk ziet hij wel dat die snelle groei heel wat uitdagingen met zich meebrengt. "Ik steun bijvoorbeeld stevig op KBC Brussels om mijn kasstromen te organiseren", zo vertelt hij. "Zij helpen me om te bekijken hoeveel liquide middelen er nodig zijn om toekomstige schokken op te vangen. Zeker tijdens groei is het belangrijk dat in de gaten te houden."

Altijd op de hoogte

Guy is ook een fervent gebruiker van Isabel, een softwaretoepassing waarmee je al je zakelijke rekeningen aanstuurt en beheert. "Uiteraard heb ik een boekhouder, maar ik ben graag altijd op de hoogte van mijn rekeningen. Dat doe ik via Isabel en Touch. Dat ik ook betalingen en rekeninginformatie kan uitwisselen tussen Isabel en ons boekhoudprogramma maakt het extra interessant."

Meegroeien

Guy is duidelijk: "KBC Brussels is voor mij meer dan een bank. Mijn relatiebeheerder was er al bij vanaf het prille begin van mijn bedrijf. Hij kent ons dus door en door. In zijn advies en aanpak is hij dan ook echt meegegroeid." Toen Guy meer personeel begon aan te werven, hielp KBC Brussels bijvoorbeeld met de extralegale voordelen. "Doordat KBC Brussels sowieso een goed zicht heeft op de financiële kant van mijn zaak, is hun advies altijd goed onderbouwd", voegt Guy er nog aan toe. "Ook de mogelijkheden voor leasing werden me bijvoorbeeld uitgebreid toegelicht."

Wat kan KBC Brussels voor jou betekenen?

Patrick is projectonwikkelaar

"De vastgoedcel van KBC Brussels en ik zitten op dezelfde golflengte."

Olivier is advocaat en vennoot

"KBC Brussels kent mij niet alleen als ondernemer, maar ook als mens: hun oplossingen houden rekening met allebei."

Onze Partners

KBC Brussels werkt samen met lokale zakenclubs, verenigingen en adviesorganen. Ontdek hier al onze partners.

Kmo's

Brusselse bedrijven hebben nood aan Brusselse oplossingen. Onze kantoren staan klaar voor hun lokale ondernemers.