Particulieren in Brussel

Jouw financiële partner in de hoofdstad

Particulieren in Brussel

Jouw financiële partner in de hoofdstad

Wonen, werken of studeren in Brussel is verrijkend, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. KBC Brussels is de enige bank die zijn werking afstemt op de karakteristieke eigenschappen van de hoofdstad.

Hart voor Brussel

KBC Brussels is er niet alleen voor de inwoners van Brussel. Studeer je aan een van de vele universiteiten of hogescholen in de hoofdstad? Of pendel je dagelijks naar de Noordwijk, het centrum of de Leopoldswijk voor je werk? Wij zijn er voor iedereen die in Brussel woont, werkt of gewoon van de stad houdt.

Wat jouw connectie met de hoofdstad ook is, je weet als geen ander: Brussel is uniek. De regelgeving verschilt op vele punten van wat er geldt in Vlaanderen en Wallonië, je vindt er een grote diversiteit aan talen en culturen, elke wijk heeft een apart karakter en de verkeerssituatie is een avontuur op zich. Bij KBC Brussels geloven we dat die specifieke eigenschappen een aangepaste aanpak vragen.

Hoe wij het verschil maken

Neem nu huisvesting. Je plek vinden in Brussel vraagt specifieke kennis op het vlak van beleid, premies en richtlijnen. Daarbij heeft elke buurt een heel eigen sfeer en buurtleven.

De medewerkers van KBC Brussels kennen de lokale markt en regelgeving als hun broekzak. We staan je bij met concrete en relevante raad. En omdat we goed beseffen dat de woonsituatie in Brussel een aparte aanpak vraagt, beschikken we over lokale beslissingsbevoegdheid.

Elena is moeder van twee en woont in Brussel. Het hele gezin kan terecht bij KBC Brussels voor alle advies rond bank en verzekeringen.

Vernieuwend

We zijn bovendien een bank en verzekeraar die zich aanpast aan de bijzondere uitdagingen op het vlak van mobiliteit in Brussel. De ruim 1 miljoen inwoners en 300 000 pendelaars maken van de hoofdstad een bruisende plek, maar die concentratie maakt het soms moeilijk om zich te verplaatsen naar en door de stad.

Met een auto alleen geraak je niet langer overal in Brussel. Inwoners, pendelaars en studenten combineren daarom volop metro, bus, auto, fiets en motorfiets. KBC Brussels speelt in op die multimobiliteit met vernieuwende verzekeringsoplossingen die rekening houden met verschillende vervoermiddelen.

Kom eens langs om ook jouw bank- en verzekeringszaken te vergemakkelijken.

Instellingen wijzigen in KBC Brussels Touch

Instellingen wijzigen in KBC Brussels Touch

Via 'Profiel' kun je allerlei instellingen zoals je gegevens, je voorkeuren, je gewenste nieuwsberichten of boodschappen wijzigen.

Samen veiliger bankieren en surfen

Samen veiliger bankieren en surfen

Jongerenrekening

Jongerenrekening

Ben je jonger dan 25 jaar? En wil je veel gratis voordelen? Open je KBC Brussels-Plusrekening dan snel online!

Bankieren met je PC of tablet

Bankieren met je PC of tablet

Met deze toepassing kun je eenvoudig zelf je bankzaken en verzekeringen regelen. Touch werkt op je computer of tablet