Kredietkaarten

Juridische informatie

Kredietkaarten

Juridische informatie

De KBC Brussels-Kredietkaart Silver en de KBC Brussels-Kredietkaart Gold zijn kredietkaarten met kaartuitgever: KBC Bank NV, met zetel in Havenlaan 2, 1080 Brussel, België. BTW BE 0462.920.226; RPR Brussel, FSMA 026 256 A. 

Het KBC Brussels Flex Budget is een kredietopening van onbepaalde duur met de KBC Brussels-Kredietkaart Silver, de KBC Brussels-Kredietkaart Gold of de KBC Brussels-Kredietkaart Platinum als bijkomend kredietopnemingsmiddel.

Kredietgever en kaartuitgever: KBC Bank NV. Onder voorbehoud van goedkeuring van uw kaartaanvraag of kredietaanvraag door KBC Bank NV.

Het jaarlijkse kostenpercentage van 12,44% voor KBC Brussels-Kredietkaart Silver met KBC Brussels Flex Budget, van 12,43% voor KBC Brussels-Kredietkaart Gold met KBC Brussels Flex Budget en 11,45% voor KBC Brussels-Kredietkaart Platinum met KBC Brussels Flex Budget wordt berekend op basis van de volgende veronderstellingen:

  • Het standaard kredietbedrag, zijnde 2.500 euro voor KBC Brussels-Kredietkaart Silver met KBC Brussels Flex Budget, 5.000 euro voor KBC Brussels-Kredietkaart Gold met KBC Brussels Flex Budget en 7.500 euro voor KBC Brussels-Kredietkaart Platinum met KBC Brussels Flex Budget;
  • De onmiddellijke en volledige opneming van het vermelde kredietbedrag door de betaling bij een handelaar;
  • Het meest gebruikte mechanisme voor kredietopneming is het verrichten van betalingen bij handelaars binnen de SEPA- zone;
  • Een debetrente (variabel) van 10,09% voor KBC Brussels-Kredietkaart Silver met KBC Brussels Flex Budget, 9,65% voor KBC Brussels-Kredietkaart Gold met KBC Brussels Flex Budget en 8,63% voor KBC Brussels-Kredietkaart Platinum met KBC Brussels Flex Budget;
  • De kosten van de kredietkaart, zijnde 42 euro voor KBC Brussels-Kredietkaart Silver met KBC Brussels Flex Budget, 78 euro voor KBC Brussels-Kredietkaart Gold met KBC Brussels Flex Budget en 114 euro voor KBC Brussels-Kredietkaart Platinum met KBC Brussels Flex Budget;
  • De duur van het krediet die één jaar bedraagt;
  • De terugbetaling van het kredietbedrag in gelijke maandelijkse termijnbedragen (op het einde van elke termijn);
  • De berekening van debetrente overeenkomstig de veronderstelde kredietopnemingen en kapitaalaflossingen.

De verzekeringen 'Aankoopbescherming en verlengde garantie', 'Bescherming van internetaankopen', 'Reisannulering', 'Extra uitgaven bij vluchtvertraging', 'Dringende aankopen bij vertraging aflevering bagage', Franchise bij schade aan de huurwagen' en 'Annulering van uw inkomtickets' zijn gratis en optioneel. Om op de dekking een beroep te kunnen doen, moet je zijn toegetreden tot deze verzekeringen. Alleen de algemene voorwaarden bepalen je recht op een tegemoetkoming vanwege de verzekeraar. Raadpleeg ze hier Algemene voorwaarden verzekering SilverAlgemene voorwaarden verzekeringen GoldAlgemene voorwaarden verzekeringen Platinum of vraag ze in je KBC Brussels-kantoor.

De verzekering Financiële Bescherming is optioneel. Om op de dekking een beroep te kunnen doen, moet je zijn toegetreden tot de verzekering en de bijdrage betaald hebben. Raadpleeg hier de algemene voorwaarden. Alleen de algemene voorwaarden bepalen je recht op een tegemoetkoming door de verzekeraar.

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.