Hoe beschermt de Sign app je tegen internetfraude?

Hoe beschermt de Sign app je tegen internetfraude?

Phishing

De Sign-app wisselt achterliggend de response-codes rechtstreeks uit met KBC Brussels via een beveiligde verbinding. Zo ben je geen doelwit meer voor internetcriminelen die die codes willen bemachtigen.

Je geheime code is alleen bruikbaar in de Sign-app op jouw smartphone. Een internetcrimineel moet dus ook je smartphone in handen hebben om misbruik te kunnen maken van je geheime code.

Om veiligheidsredenen kan jouw Sign-app maar op één smartphone actief zijn. Een internetcrimineel kan dus niet onopgemerkt een tweede Sign-app achter je rug activeren.

Malware

Als je pc geïnfecteerd werd en een internetcrimineel een overschrijving manipuleert, kun je, dankzij de detailinformatie van de overschrijving die verschijnt op je smartphone, deze eenvoudig detecteren en stoppen.

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.