Voordelen van je kredietkaart

Voordelen van je kredietkaart

Met een kredietkaart betaal je veilig en overal: in restaurants en hotels, online, in het buitenland*, enz. Maar wist je dat een kredietkaart nog tal van andere voordelen biedt? Ontdek de verzekeringen en andere interessante voordelen van de KBC Brussels-kredietkaarten. 

*Als je reist naar de VS, dan moet de kaart vooraf worden geactiveerd.

Aankoopbescherming en verlengde garantie

  • Dankzij de aankoopbescherming worden je aankopen beschermd gedurende een aantal dagen na aankoop- of leveringsdatum tegen diefstal met braak of geweld en tegen accidentele schade. Koop je een dure trui en scheur je een week later de mouw aan een deurklink? Geen probleem, ook dergelijke schade is gedekt.
  • Met een  verlengde garantie heb je gedurende een bepaalde tijd extra garantie boven op de wettelijk verplichte garantieperiode. Werkt je vaatwasser, televisietoestel of boormachine na drie jaar plots niet meer? Dan wordt de herstelling of vervanging terugbetaald.

 

Bescherming internetaankopen

De verzekering bescherming internetaankopen biedt bescherming bij online aankopen in een webshop (EU/VS). Is de koelkast die je online hebt gekocht, beschadigd bij levering of werd het verkeerde product geleverd en weigert de leverancier zijn verantwoordelijkheid te nemen? Dan zorgt deze verzekering ervoor dat je je geld terugkrijgt.

Welke kaart biedt bescherming bij internetaankopen? Vergelijk de KBC Brussels-kredietkaarten.

Reisannulatie

Met een reisannulatieverzekering ben je gedekt voor de annulerings- en vervroegde terugkeerkosten van je reis. Kan je niet op reis vertrekken of moet je vervroegd van je vakantie terugkeren omdat je grootvader in het ziekenhuis wordt opgenomen? Dankzij een kredietkaart met reisannuleringsverzekering krijg je (een deel) van de schade terugbetaald.

Welke kaart bevat een reisannulatieverzekering? Vergelijk de KBC Brussels-kredietkaarten hier.

Verzekering bij vertraagde vlucht en gemiste aansluiting

Heeft je vlucht vertraging of mis je je vliegtuig doordat de trein te laat was? Met de  verzekering extra uitgaven vertraagde vlucht en gemiste aansluiting krijg je per persoon een som terugbetaald om tijdens het wachten rustig iets te drinken of te eten (als de luchtvaartmaatschappij die uitgaven niet zou vergoeden).

Verzekering voor dringende aankopen bij vertraagde bagage

Komt je bagage later aan op de luchthaven en moet je daardoor nieuwe kledij kopen? Geen zorgen, de verzekering dringende aankopen bij vertraging aflevering bagage betaalt de dringende aankoop van de noodzakelijke vervangkledij terug tot een bepaald bedrag.

 

Verzekering franchise bij schade aan huurwagen

Deze verzekering geldt voor je huurwagen in het buitenland. Wordt de wagen beschadigd of gestolen en is er in de autoverzekering van de huurwagen een franchise van toepassing? Dan krijg je een die franchise terugbetaald. 

Annulatie inkomtickets

Sport- en cultuurtickets zijn verzekerd voor annulering. Je breekt je been en kunt niet naar je favoriete festival? Dan worden je tickets (gedeeltelijk) terugbetaald dankzij de annuleringsverzekering inkomtickets.

Gespreid terugbetalen

Wat je betaalt met je kredietkaart, gaat normaal gezien de volgende maand in één keer van je rekening. Wil je je uitgaven gespreid over verschillende maanden kunnen terugbetalen? Koppel aan je KBC Brussels-kredietkaart dan KBC Brussels Flex Budget. Dat is een extra geldreserve die je kunt terugbetalen op je eigen tempo. In ruil voor een bepaalde rente, kies je hoeveel je maandelijks aflost. 

Lees meer over KBC Brussels Flex Budget.

Is deze pagina nuttig voor jou? Ja Neen

Je bankkaart gebruiken

Je bankkaart gebruiken

Je code wijzigen, je limieten verhogen of je bankkaart blokkeren? Kom alles te weten over het gebruik van je KBC Brussels-Bankkaart.
Vragen over KBC Brussels Mobile?

Vragen over KBC Brussels Mobile?

Heb je een vraag of een probleem over KBC Brussels Mobile? Misschien vind je het antwoord wel in onze lijst van veelgestelde vragen.
Zichtrekening op maat

Zichtrekening op maat

Vanaf 2 euro per maand jouw gepersonaliseerde zichtrekening met bijpassende kaart.

Je pinto Visa-kaart gebruiken

Je pinto Visa-kaart gebruiken

Je code wijzigen, of je Pinto Visa-kaart blokkeren? Geen idee hoe? Ontdek alles over het gebruik van je KBC-Pinto Visa.